Visina i tezina (i kako da ga ugojim?? )

Started by chokoladica, June 08, 2010, 03:34:45 PM

Previous topic - Next topic

Dacko

Quote from: Dacko on September 08, 2015, 02:14:55 PM
I Boris raste u tom harmonika stilu. :girl_haha: Sad je u vižljastoj fazi.
Danas se izmerio i sad samo mogu da se krstim šta sam ja nazvala vižljastim - dasa ima 40 kg. A nema sala, baš je zgodan, tako da pretpostavljam da je težina od mišića stečenih na treninzima. A možda me i majčinske oči varaju pa mi je dete bucko a ja ne kapiram... :girl_haha:

emge

Dacko :girl_haha:

Elanor, konačna visina zavisi od puberteta. A djevojčicama kreće u raznim uzrastima... od 9te do 13te bi trebao da krene - a tad se najviše raste.

Pepi

Bili na sistematskom, dasa ima 108 cm i 19,7 kg  :)

anelore

Da zapisem i ovde, Sava na sistematskom visina 139 cm, tezina 33.5 kg

Dacko

Za Borisa su na sistematskom napisali da je visok 143, a težak 28 kilograma, što je jasno greška umesto 38, ali oni su marljivo svoj muškoj deci tamo pisali dvojku kao prvu cifru - da li nisu podesili dobro prepotopsku vagu s tegovima ili šta, nije mi baš jasno, ali svakako im broj nije tačan.

Blue

mi danas visoki 103 cm i teski 17.90kg.

on sam za sebe kaze da je veeeeeeeeejiki. :girl_in_love:
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

emge

Glitter

aleksin utisak nedelje je da ima 32kg (30 smo vukli dve godine lol) i to pre dorucka a posle jutarnjeg kakenja :lol:

stacka

Blue :girl_in_love:

Ja sam moje pre par dana bas merila, vise me zanimala visina - Masa je 122 cm visoka i ima 21 kg, Aleksa 145 i 37 kg.

EDIT: Mart, dopuna, Masa danas na sistematskom 123 cm i 21.5 kg :)
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

MissL

Onaj Stivov opiceni dr mu je ponovo merio i visinu i tezinu pred drugu dozu vakcine, covek je pis zivi :lol:

Uglavnom... 170 :blink: i 54.
Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

AnaK

Janko 23.7.2002.

Pepi

BB skoro kao dasa visok  :girl_in_love:
Janko je baš glista  :blink:

Lani

Jao Janko mršavko... Baš su visoki dečaci.  :love32:

Deda

Quote from: AnaK on February 23, 2016, 04:12:43 PM
I janko je 172,  ali 44.
Prvo sam pomislila , jao kako je porastaoooo, pa se setih svoje cerke 2 godine mladje plus zensko, kao sto znate , na ovoj temi pratim uglavnom Elanor  :girl_haha:  :friends:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

dmi

Tesa Principessa 12.06.2005.
"...you're never fully dressed without a smile..."

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen