Stize nam i Marko - emge u porodilistu! stigao Marko :)))))

Started by cici, June 14, 2010, 09:49:45 PM

Previous topic - Next topic

linga

Quote from: emge on June 15, 2010, 06:35:25 PM
Iako imam epiziotomiju, više me boje kontrakcije materice :)
Maloprije mi je gledala sestra grudi, i kaže da je mlijeko krenulo :clap:

Intezivnije su drugi put, logicno.
Super za mlekce i sto je dasa veliki i snazan da fino vuce.  :clap:

Lani

cici

disco2000

Molim, sta, kako, koje kontrakcije, gde, kad, objasnjenje, hitnoooooo :nokti2: :lol:

(sad ste se setile da mi kazete)

cici

disco2000

K'o moja majka, pre neki, dan, brine se, kako cu sve sama :lol: reko' joj da je sad malo kasno da mi otvara oci :lol:
Ne, stvarno, o cemu vi to? Intenzivnije su tokom samog porodjaja, na to ste mislile?

Lani

Ma one kontrakcije materice, tj. kad se ona vraća posle porođaja u prvobitno stanje. Samo ja se ne sećam da je mene to nešto bolelo prvi put.  :think:
Mada verovatno, ako je i bolelo, od epiziotomije i frke s grudima nisam ni stigla da se obazirem na to.

disco2000

Aaaaaaaa, te :rofl: prezivecu ih :lol:
Prvi put su bile bas bas jake, kao najjaci menstrualni bolovi, svaki put prilikom podoja...

Saska

ma da, to su oni bolovi kad materica krene da se vraca u prvobitno stanje, mada, sto kaze Lani u odnosu na sve drugo, to je stvarno zanemarljivo. ja se secam i nekih inekcija za skupljanje materice, posle njih krene intenzivniji bol. Takodje, pojacava se kad beba krene da sisa. Al' to stvarno nije nesto za zabrinjavanje.

emge

Marty, samo te tješe, vjeruj mi boje jače nego prvi put - koje skoro uopšte nisu boljele :)
Ali danas je već lakše :)
Marko je danas krenuo pomalo da žuti, krv mu uzimaju danas u 17h.

Lani

:(
Iva je isto tako krenula posle dva dana da žuti, Mitrović je hteo da me pušta kući u subotu (dva dana posle porođaja  :crazy:) ali zbog Ive smo morali da sačekamo. Sunčali je jedan dan i sve bilo OK. Sad sam baš gledala otpusnu listu, bilirubin na otpustu joj je bio 165.

:bighug: za vas dvoje

Margarita

emg :bighug: za tebe i marka :)
hoce li dolaziti marta da vas vidi?

limun

Divne vesti Emge, ljubni malo lepotana i u moje ime  :love32: pa da brzo idete kuci i da uzivate!  :kiss1:

janavi

Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

stacka

Mene kontrakcije materice posle ovog porodjaja uopste nisu bolele. Kao menstrualni bolovi, nista vise. Moguce da sam takav utisak imala jer su mi za vreme samog porodjaja kontrakcije bile mnogo intenzivnije nego sa Aleksom.

Emge i kako ti se cini BF? Jesi u dvokrevetnoj ili trokrevetnoj sobi?
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.