Main Menu

Homeopatija

Started by chokoladica, May 04, 2009, 08:43:16 AM

Previous topic - Next topic

AnaK

Ma ni ja ne mislim da je pozitivno. Meni se nikad nije desilo da nas ne ubaci kad je frka u roku od 24h. Nervira me to što moram da je ganjam, ali mi nije presudno. Pretpostavljam da je to zato što sam prošlog homeopatu mogla da zakažem kad god pozovem, jer je imao stalnu sekretaricu. Ali nikad za ovu nedelju, šta god da je u pitanju. A ni SMS/telefonske konsultacije nisu dolazile u obzir. Pa je meni ovo drastičan napredak.
Janko 23.7.2002.

disco2000

Bili smo, zvala nas je sinoc da pomeri samo vreme kontrole.
Ona je zadovoljna, sve ide kako treba, sve te reakcije su super, to organizam izbacuje sta mu ne treba.  Pluca cista, grlo super. Kontrola za dva meseca, dobio je jos jednu tableticu. Naravno, tamo je opet bio divne blage naravi :lol:
Mozemo da vratimo vitamine, sto se omege tice bolje da jede ribu (vazi :lol: poslednji put je jeo pre 13 i po meseci :( ), da ogranicimo mleko i budemo strpljivi, projesce :hm:
Jedino sto mi se nije svidelo jeste savet da ne koristimo zastitne kreme, samo ako idemo bas na more. To necu da ispostujem, definitivno, Lazar je providan kao i ja...

AnaK

Super  :clap:

Ne poštujem ni ja, ali bi onda bilo dobro da odete na kontrolu za mesec-mesec i po, zavisi od toga koliko bude prilike za mazanje u međuvremenu, jer ćete oslabiti lek.  :kiss1:
Janko 23.7.2002.

AnaK

Quote from: Marty Maraskino on June 01, 2009, 05:46:10 PM
da ogranicimo mleko i budemo strpljivi, projesce :hm:

Ja kapiram da si se ti nadala čaroliji, ali... Problem sa nejelom vam dugo traje, ne može ništa za 15 dana  :kiss1:
Janko 23.7.2002.

disco2000

Sta znaci to "osloboditi lek"?
Projesce - to mi je rekla kao roditelj, u fazonu da sva deca prodju kroz i da ce projesti, pre ili kasnije... a ja sam zbog toga otisla tamo... Dobro, sad, sta je tu je...
Sad mi samo nije jasno, generalno... ako se razboli, sta dalje, ne smem u DZ ili...?

AnaK

Ako se na mene referenciraš, nisam napisala osloboditi lek nego oslabiti - u smislu skratiti mu vreme delovanja i ublažiti dejstvo.

Najbolji rezultati se postižu ako se homeopatija ne kombinuje sa antibioticima. Tako kažu homeopate, knjige, a i moje iskustvo. Ja sam ga lečila homeopatski osim u slučaju streptokoka više od godinu dana. Kad smo jednom preživeli streptokoke uz homeopatiju, a bez antibiotika, to im je bilo (za sada) poslednje gostovanje u Jankovom grlu.
Janko 23.7.2002.

disco2000

Izvini nisam lepo procitala :-[ bas me zbunilo "osloboditi" :lol:
Hvala na objasnjenjima :kiss1:

AnaK

Janko 23.7.2002.

chokoladica

Za kontrolni pregled da se javimo tek posle 20.6  >:( Mislim... sta reci ???

AnaK

Da je sve OK, i da ništa neće promeniti 15 dana  :innocent:
Janko 23.7.2002.

Diamond

A sto se ti nerviras sad?!?! Pa Filip je dobro, to je najbitnije, da je neka frka, ubacila bi vas bre!!! Ni ja ne mogu da zakazem vec mesec dana, ali to se desavalo i ranije, ali ako je bila frka, negde je uspevala da nas ugura.
Inace, kad je indijac ovde, do nje je tesko doci jer mu je ona ovde desna ruka.

Kafica

Mi smo na kontroli 13.6.
Ali kod Indijca :D
Šalim se malo :flower:
Čoko, važno je da ste dobro i da nema frke. Naše kontrole su na 2 meseca.
Ana 25.10.2004.
Zakon o održanju energije :girl_smile:

cici

Verujem da je sve pod kontrolom.Da postoji razlog za raniju kontrolu ne bi čekala toliko.
Sećam se kad sam zakazala  prvi pregled kod jedne druge zvala sam početkom februara da bi mi zakazala za sam kraj aprila, a onda par dana pre pregleda zvala da otkaže i ponudla 2.5. što nisam prihvatila.
Zna se da kad dolazi Indijac ona ne prima svoje pacijente, osim ako nije nešto jako hitno.

chokoladica

Quote from: Diamond on June 04, 2009, 05:39:12 PM
A sto se ti nerviras sad?!?! Pa Filip je dobro, to je najbitnije, da je neka frka, ubacila bi vas bre!!! Ni ja ne mogu da zakazem vec mesec dana, ali to se desavalo i ranije, ali ako je bila frka, negde je uspevala da nas ugura.
Inace, kad je indijac ovde, do nje je tesko doci jer mu je ona ovde desna ruka.
Zasto ?Zato sto smo od pocetnog kontrolnog pregleda 25.5 stigli do "zovite posle 20.6 " .  Otkacinjala me je mnogo pre Indijca. "Malo" neprofesionalno. Ako treba da bude "nesto" da bismo bili primljeni na kontrolni, e onda bas...  Ja mogu da postujem njeno vreme,ali  isto ocekujem  za uzvrat. Ne radi nista za dz.

AnaK

Ako je Filip dobro, nema potrebe da forsiraš. Na kontrole se, u najboljem slučaju, ide i jednom -  dva puta godišnje. Baš zato što ne radi za dž ja cenim što ne nađe 15-20 minuta odmah sutradan, ako proceni da nije frka. Meni lično su takva odlaganja uštedela bar 6-7 puta po 2.500 dinara. Da sam ona, mislim da bih teže propuštala tako zarađen honorar;)
Janko 23.7.2002.