Main Menu

Homeopatija

Started by chokoladica, May 04, 2009, 08:43:16 AM

Previous topic - Next topic

AnaK

Stisni zube, pomisli koliko u prošlosti nije išao u vrtić, i veruj da je ovo privremeno, i da će se u budućnosti pozlatiti. A Aloprol je isto što i Spalmotil  :kiss1:
Janko 23.7.2002.

disco2000

Da, u pravu si, nije isao sest meseci :nokti:

chokoladica

Ja vec 5 dana ne mogu da zakazem kontrolu  :ljut: Razumem i obaveze i sve, ali brate mili.. Posaljem sms danas , a odgovor dobijem sutradan uvece... Ne znam cemu sluzi ona devojka tamo ako kod nje ne moze da se zakaze. Eto.. samo da kazem da je to sve sto me za sad nervira a tice se homeopatije  :rofl:

Ela

Quote from: AnaK on May 27, 2009, 11:26:06 AM
Stisni zube, pomisli koliko u prošlosti nije išao u vrtić, i veruj da je ovo privremeno, i da će se u budućnosti pozlatiti. A Aloprol je isto što i Spalmotil  :kiss1:
Kada se krene sa lecenjem koliko dugo bi trebalo da se ne ide u vrtic ?

chokoladica

Filip sve vreme ide u vrtic.

Kafica

Quote from: Gogana on May 30, 2009, 04:13:29 PM
Kada se krene sa lecenjem koliko dugo bi trebalo da se ne ide u vrtic ?
Ne treba da ide u vrtić kao i inače, kad se prehladi, virus i sl. Nije to vezano za početak i kraj homeopatskog lečenja. Ovo što Marty i Čoko pišu su reakcije na homeopatski lek.
Ana 25.10.2004.
Zakon o održanju energije :girl_smile:

AnaK

Quote from: chokoladica on May 30, 2009, 02:00:19 PM
Ja vec 5 dana ne mogu da zakazem kontrolu  :ljut: Razumem i obaveze i sve, ali brate mili.. Posaljem sms danas , a odgovor dobijem sutradan uvece... Ne znam cemu sluzi ona devojka tamo ako kod nje ne moze da se zakaze. Eto.. samo da kazem da je to sve sto me za sad nervira a tice se homeopatije  :rofl:

E sad je nećeš ni zakazati za narednih par nedelja, osim u slučaju nužde. Dolazi Indijac od ponedeljka. I ja lično sam izvisila, potpuno sam zaboravila na tajming  :wall:
A Kašikovićka jeste opuštena po tom pitanju. No, toga je svesna, pa se ne ljuti ni kad je proganjam  :lol:
Janko 23.7.2002.

Ela

da da, znam da su to reakcije, nego sam mislila da dete ne treba voditi u vrtic dok reakcije ne prodju (da bi eventualno znala da li je to sto se desava reakcija ili nesto sto je zapatio u vrticu).
Inace ovaj moj je upravo prelezao upalu pluca i ozbiljno razmisljam sta da radim. Na korak sam od odluke da krenemo sa homeopatijom.

AnaK

Pa ako dete izgleda bolesno u meri da nije za vrtić, onda ga ne vodiš. Nema tu pravila  :kiss1:
Janko 23.7.2002.

disco2000

Ja nisam vodila Lazara u vrtic jer zaista mnogo kaslje, uhvati ga napad i to traje i traje... ne moze ni da spava na miru, probudio bi drugu decu...

chokoladica

Quote from: AnaK on May 30, 2009, 04:31:30 PM
E sad je nećeš ni zakazati za narednih par nedelja, osim u slučaju nužde. Dolazi Indijac od ponedeljka. I ja lično sam izvisila, potpuno sam zaboravila na tajming  :wall:
A Kašikovićka jeste opuštena po tom pitanju. No, toga je svesna, pa se ne ljuti ni kad je proganjam  :lol:
Najbolje jos i da se ljuti  :hm: Imam ja naziv za takvo ponasanje, samo nebitno. Kod mene ima minus u svakom slucaju

Bebel

i kod mene je imala minus zbog nazovi nonsalantnosti, ali u mom slucaju (tj lavovom), i na kraju temperaturom 40, bilo je dovoljno za crveni karton
Lav 05.10.05.

disco2000

Ela

Zbog naseg skorasnjeg iskustva i temperature od 40 stepeni plasim se sta bih radila i kako bih to pregurala kada bi se to desilo kada bi bio na homeopatskom lecenju.
Bebel sta ste vi uradili?

Bebel

pa posto me je homeopata iskulirala zavrsili smo sa antibioticima. sta da ti kazem
Lav 05.10.05.