Main Menu

Homeopatija

Started by chokoladica, May 04, 2009, 08:43:16 AM

Previous topic - Next topic

chokoladica

Marty, ponesi ono sto smatras najbitnijim. Ja sam ponela nalaze od kardiologa, pulmologa, i poslednju KS koju smo radili. Ali, morala sam da pomenem i operaciju kile, testisa, i jos gomilu odgovora na cudna pitanja  :rofl:

disco2000

Dakle, sve treba :rofl:

AnaK, idemo kod Dr Kašiković.

chokoladica

Jel ima nekog ko ne ide kod dr Kasikovic?  :lol:
marty i  mi smo kod nje bili :)

disco2000

Sta mislis odakle mi ideja da bas kod nje idem? :rofl: preporuka, naravno :)

chokoladica

:lol: :lol: nisam ni sumnjala

AnaK

Tražićemo forumski popust  :lol:
Janko 23.7.2002.

cici

Forumska homeopatica :lol:

Ela

Nadam se da mi Coko nece zameriti sto cu iskoristiti njenu temu :)
Evo upravo je na televiziju Avala gostovala PR jednog DZ u Beogradu, mislim da je u pitanju Stari grad. Ta dr-ka je pedijatar, a pricala je o svinjskom, tj. novom gripu tipa A i o preporukama kako se od njega zastititi.
Pri tome je pomenula homeopatiju i iskoristila priliku da temu prosiri i na tu stranu. Ja sam se prijatno iznenadila jer je ovo bio prvi put da sam cula da jedan lekar koji radi u drzavnoj ustanovi na sva usta hvali homeopatiju i da javno kaze da se time bavi. Pricala je o brojnim pozitivnim iskustvima  u vezi toga.
Njena preporuka je, izmedju ostalog, da se homeopatijom ojaca imuni sistem i virus ce nas jednostavno zaobici.

chokoladica

Naravno da ne zameram, hvala na toj info. :)
Kod nas se jos uvek nista ne primecuje, sutra ce biti nedelju dana od kako je popio tableticu.

disco2000

Lazaru se mnogo svideo lek... ide po kuci i trazi jos :blink:

stacka

Eeeeeee, bili ste? Utisci?
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

AnaK

Ajde ajde ti još malo to detaljnije :)
Janko 23.7.2002.

disco2000

Cekaj, da uhvatim zalet :lol: a i ne znam odakle da pocnem...

Bili smo danas oko sat i po, gomila pitanja, ali bila sam spremna (ovaj moj nije ni znao sta nas ceka, ali nije ni primetio koliko smo ostali).
Lazar je bio fin i dobar, prosto me izblamirao jer sam ga ja zesce ocrnila tokom razgovora :lol:
Dala mu je terapiju, procenila da je blage naravi :rofl: i da ANA mora da nestane jer ometa njegov imuni sistem. Ako krenu prehladice, kasljucanja i sl. da je to dobar znak za njega jer imuni sistem konacno radi svoj posao (sada napada sam sebe). Smatra da ce bolja ishrana doci zatim sama po sebi. Kao i bolji govor. Zanimalo ju je sta to on voli da jede, koliko vode pije, cime se i kako igra, kakav je u drustvu, sve o spavanju... Pitala je samo da li je sisao, nije nesto obracala paznju na to koliko dugo, kada smo i kako prestali... Ne znam sta jos da pisem... Imamo kontrolu za tri nedelje, broj mob-a za sms-ovanje kada krenu reakcije... Tri dana 2*1 tabletica... Bas mu se svidela ona prva, mislila sam da nema sanse da otvori usta i proba :lol:

Kafica

Biliiiii! :clap:
Držim fige :)
Ana 25.10.2004.
Zakon o održanju energije :girl_smile:

chokoladica

Tako sam i ja mislila da F nece hteti tabletice kad ono...  :ok:
Kod nas jos nista od reakcije..al bar je covek zdrav  :lol: