Main Menu

Homeopatija

Started by chokoladica, May 04, 2009, 08:43:16 AM

Previous topic - Next topic

AnaK

Pa super, polako. Ne mora reakcija uvek ni da bude vidljiva. Ali sigurno postoji  :kiss1: Ne može vam čovek ugoditi - ne valjda kad je jaka, ne valja kad je blaga  :girl_blum:
Janko 23.7.2002.

chokoladica

Ne, ne, meni je ovako odlicno, bolje nego sto sam ocekivala. Pa znas da sam se najvise reakcije i plasila. Nego, brinem se, da li to radi posao, ako je reakcija ovakva? Razumes ?:)

AnaK

Radi, ne brini. Bitno je da ima bar male malecne reakcije, jer je reakcija 'dokaz' da je lek 'pogođen'. Nije silina reakcije dokaz da 'bolje deluje'.  :kiss1:
Janko 23.7.2002.

chokoladica

E to :) Primecujem da ima i blage podocnjake, verovatno i to moze da ima veze?

AnaK

Pretpostavljam da da, nisam baš ekspert  :-[ Ali za sve što te brine slobodno pošalji SMS Kašikovićki, ona obično odgovara sa malim zakašnjenjem ali - odgovara  :kiss1:
Janko 23.7.2002.

chokoladica

Ma ok, ionako treba da se javim za koji dan da zakazemo kontrolni pregled. Tenks :)

Bebel

super za reakciju choko! fenomenalno da je lek pogodjen, to je najvaznije
Lav 05.10.05.

disco2000

Lazar ima podocnjake :( i nekako izgleda umorno...

chokoladica

Meni F tako deluje uvece, ali verovatno i jeste umoran. Ovih dana je cak spavao i popodne skoro svaki dan, iako smo spavanje "izbacili" , pa ima sigurno 6 meseci. Imacu ja pitanja za dr. definitivno kad odemo na kontrolu. Sad prosto ne znam sta da pripisem reakciji, a sta ne  :rofl:

disco2000

AnaK

Sve dok nije dramatično, nije toliko ni bitno šta je reakcija, a šta hipotetička borba malih tela protiv virusa i sl.  :kiss1:
Moj savet je da zapišete sve što primetite na detetu i što želite da pitate - bar sam ja to počela da radim, jer mi se dešavalo da odem i od 5 u glavi spremljenih stvari bar jednu zaboravim da pomenem, i bar nešto zaboravim da pitam.  :-[
Janko 23.7.2002.

disco2000

Rekla nam je da ukinemo sve suplemente... nema vitamina, omege... tek sad ne jede... dorucak samo mleko... rucak dva zalogaja kuvanog pirinca... vecera dva zalogaja sredine hleba sa nutelom (i to jedva) :wall: roknucu se... e, to moram da zapisem :lol:
Zapisacu, moram...

disco2000

Pojavili su se i ekcemi, male povrsine,.

AnaK

Znam da je to teško izdržati, i znam neke koji su zbog toga odustali, jer nisu mogli da prihvate da je to normalno i da se ne sanira, ali to je stvarno sjajan znak.  :kiss1:
Janko 23.7.2002.

hypolina

Sta su vasa deca dobila kao kostitucione lekice. Vidim da vecina ide kod Kasikovicke pa me interesuje daje li ih ona ili samo daje konkretno za boljku.

Nika trenutno pije kamomilu je rjoj raste gomila zuba. Ne znam sto je ranije nisam odvela nego smo se obe napatile sa izbijanjem zuba. Sad joj izlaze cetvroke koje su stvarno gadne i ne osecamo ih.  Nema nervoze, histerije, bala, trpanja ruku do grla u usta. :innocent:

Rece mi homeopata da taj konstitucioni lekic mogu da joj dajem stalno, pa se pitam jel jos neko pije tako. Malo sam se zabrinula da je previse ne umirim.  :rofl: