A jel ima neko... :) kupanje u kadi vs tuširanje

Started by janavi, June 20, 2010, 02:26:56 PM

Previous topic - Next topic

Tchi

ja ga tusiram kad nemam vremena ili jednostavno nemam snage pa ako zaredjam vise dana tako grize me savest sto ga ne pustim da se izbrcka u kadi...ja da imam vremena mozda bi i punila kadu, mada smara me sve duze od 15 min

MissL

Stiv se dugo brckao u koritu, posto imamo tus-kadu, sad mu je okracalo pa se mahom tusiramo. Kad odemo kod mojih pravi se more pod obavezno.
Ja bih volela povremeno da se 'potopim', mada me tusiranje vise relaksira, u kadi se obavezno uspavam.
Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

Sorciere

Mi imamo kadu ali se ja iskljucio tusiram. Najdraze mi je sto imamo centralni bojler za zgradu pa ne mogu da potrosim toplu vodu i da hocu...  Dugo, dugo se tusiram. To me super opusta i relaksira... Ninu tusiram preko nedelje, vikendom ima luksuz da se brcka i igra u punoj kadi. To obozava!
Nina 23.04.2006.

aleks

jaooo, blago vama sad tim protocnim i nepresusnim bojlerima  :crycry:
ovde su uobicajena pojava bojleri koji se ukljucuju sami nocu i to je to za sledeci dan :wall: i za kupatilo i kuhinju je jedan bojler.
jedva cekam da se preselimo, to ce mi biti jedan od kriterijuma za trazenje stana.

Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

limun

Tusiramo se svakodnevno (leti i vise puta - posle skole/posla, posle parkica i sl.), a punimo kadu bas, bas u izuzetnim slucajevima. Mama i sin vole da stoje i tusiraju se duuugo, tata i cera onoliko koliko im je vremena potrebno da obave ' posao"...  Osim toga punjenje kade podrazumeva sredjivanje celog kupatila, tako da..... bas, bas ako sam dobre volje...

Deda

Aleks, jednom da dodjes kod mene, voda se greje na gas, nema praznog bojlera  :lol: ...pa se kuuupaaj dok nekom ne prigusti.
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

linga

Quote from: AnaK on June 20, 2010, 02:31:16 PM
Ja povremeno sebi punim kadu, to mi je vrhunsko uživanje. A Janko se samo tušira ili po kazni, ili kad baš mnoooogo okasnimo. On obožava, oduvek. Imamo razne igračkice za kupanje. Imam utisak da ga to baš opušta, a mislim i da je dosta naučio o nekim zakonitostima zapremine, gravitacije i tako to.

Iju!pa ja mojoj deci bar svako trece vece sipam vodu u kadu,. Izigraju se, okupaju, ja odmorim dusu  :lol: sta cete lepse. I to shvataju kao nagradu :)
U stvari sve ovako kao Ana, samo bez poslednje recenice.

I ja obozavam da se banjam, cak i da citam u kadi  :girl_in_love: ali od prosle godine imamo dublju sut kabinu u koju mogu da stanu deca ali ne i mi matori  :(

Nanny Ogg

Punjenje kade  :blink: Na ovu nestasicu vode  na planeti :blink: Pa to je tako neekoloski :stop:  :lol:

Ma ne bih punila kadu sve ni da je imam, ni sebi ni detetu...meni je to gubljenje vremena...a i najbolje se opustam kad se izlezavam, u fotelji ili na krevetu ili gde god je udobno, kada mi prosto nije dovoljno udobna, kolika god da je  :girl_haha:

Ajte zene, ne dram'te

Deda

Ne znate sta propustate  :lol:
A dete ako jedom pustis.....gotovo je sa tusiranjem

aleks

Quote from: Deda on June 21, 2010, 01:18:50 PM
Aleks, jednom da dodjes kod mene, voda se greje na gas, nema praznog bojlera  :lol: ...pa se kuuupaaj dok nekom ne prigusti.

hvala, Dedo, hvala  :girl_haha: :bighug:

bukvalno stojim pola sata pod tusem kad odem kod mojih, ne mogu jadni da veruju da sam zeljna toga  :lol:
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

maripoza

Old enough to know better, but too young to care.

Deda

Quote from: maripoza on June 22, 2010, 02:54:27 PM

:crycry:
Ovo placem od zavisti, kad budem dolazila , malo cu se kupati ovamo, malo onamo, a uvalicu ti decu  :lol:

maripoza

nema problema, dedo, dok se ti budes krila u kabini, decu cemo pustiti da se brckaju u kadi, pa se posle samo menjate  :girl_haha:  a ja odo u akva park Ja  :lol:

aleks

Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

maripoza

:lol:  moram da pitam muza da li vas sve prima  :lol: