Main Menu

Bebece price

Started by stacka, June 26, 2010, 05:48:55 PM

Previous topic - Next topic

Deda

Ja N. 'ladno mesala sa kravicom  :-X , nemojte da me citate ,  Andrija nije ni jeo  :lol:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Elanor

emge, recimo filip nije hteo da okusi te 'gotove', sto se pripremaju samo s vodom (verovatno sto su ovde sve te nestle, a on njihovo ovdasnje mleko nije hteo da omirise).
drugo, zbog izlazaka iz kuce bez bebe, povratka na posao s sedam meseci npr. ako ce marty da se vraca na posao uskoro, ona mora da ima rezervnu varijantu, za svaki slucaj.
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

emge

Pa onda mi to nije adaptirano za kašice, već adaptirano kao adaptirano. I to mi je u redu, na Martynom mjestu bih uzela te koje je već pila.
Ali mislim da nama, koje ćemo sa djecom da budemo do 11mjeseci, ne treba posebno adaptirano da kupujemo.
Meni je Marta pila adaptirano do 4ipo mjeseca, pa kad je krenula hrana sa 6 mjeseci, nije mi trebalo dodatno.

Inače, Marta nije htjela gotove Hipp kašice, samo šljivu.

prevodilica

U slucaju ranijeg povratka na posao, spremite bebu na adapt, jer bez obzira na klopu, mleko im je glavna hrana i iz mog iskustva pored normalnih obroka, bar 2 i jedne uzine, za uspavljivanje je bila flasica adapt mleka, uzrast 8 meseci, jos 2 i po meseca je sisao kad se vratim s posla i nocu

disco2000

Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

Elanor

marty, moji su imali po sedam meseci i isli su u jaslice, 5 dana nedeljno, po ceo dan. nije to tako strasno. ja sam se tesila sto imam srece, ovde u jaslice krecu s 3-4 meseca.
filipa sam bez problema dojila i dok sam radila, bio je problem navici ga na flasicu s desetak meseci, pred sluzbeni put od nedelju dana.
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

disco2000

Znam, Elanor, ali kod nas se uglavnom produzavaju porodiljska odsustva, a ne skracuju :lol:

Elanor

znam :friends:
htedoh da kazem da je to gore nama nego njima, ali se ujedoh za jezik. recimo, mileni je ipak bilo losije nego meni, ja sam procvetala kad sam pocela da radim s njenih sedam meseci, do tad sam bila kao poluluda :crazy:.
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

Saska

da, to bas nije fer, meni tek negde u tom periodu i pocinje da bude zabavno sa bebama, razumniji su, nije samo puko prezivljavanje dana. ja jos ne razmisljam u pravcu povratka na posao
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.
. ne znam kako ide sa vrticem, verovatno ga nece primiti jer racunaju da imam 2 godine.

sto se hrane tice, imam neki bebi kuvar kupljen, mislim za Minu, ima lepih recepata.

aleks

kod nas je bilo sve kao sto je emge napisala.
Sada ne znam kako cu...do 6 meseci dojenje, a posle bih joj uvodila po neki flasicu adaptiranog, cisto da se navikne...
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

Vila

Relax sa mlečnim kašicama, ja sam koristila one koje već u sebi imaju adaptirano, stvarno su dobre, Milupa naročito.
Kseniji sam sa kravicom pravila, i nije joj falilo apsolutno ništa (Dedo :good:), a ovaj mali je kad je prestao da siki sa devet meseci takođe pio kravicu, sasvim uspešno i bez problema.

A nešto se mislim, Marty, trebaće njoj i mlekce u rezervi, stvarno, sa sedam meseci će sigurno hteti da pije i njega, posebno ako joj kašica nešto ne odgovara i sl.   
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

Lani

Una se okrenula sa leđa na stomak.  :crazy:
Naravno ostala joj je ručica ispod tela.  :)

Deda

Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Gost51

ivani ne pada na pamet da se okrece
ona samo dupetom seta po krevetu

aleks

Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010