Main Menu

Bebece price

Started by stacka, June 26, 2010, 05:48:55 PM

Previous topic - Next topic

Saska

Quote from: Marty Maraskino on September 01, 2011, 08:28:30 AM
Nije Petra jos prohodala, ali je blizu. Palo joj je na pamet da proba :lol::
bogami, ja te dane kad su se pustili sami i napravili par koraka racunam kao dane kad su prohodali. Mihajlo od ta prva tri koraka ne staje, samo strapacira, unutra je dobar, mada jos nesiguran, a napolju u cipelama je jos povuci potegni. Najgore je sto srlja , ima hiljadu ideja u sekundi, a telo jos ne postize :)

disco2000

Petra je drugacija... :) daleko sporija u svemu, Laki je tako kao sto pricate, jedne veceri napravio nekoliko koraka a vec sledece je jurio. Petra nije takva.

Vockica

Iva ja ne vidim slicicu :(
Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

Iva

Vockice imas li FB nalog?
I. 24.11.2006.
S. 30.4.2011.

Lani

Jao kakva je Srna  :love32:
Za sve drugare  :kiss1:

Vockica

Quote from: Iva on September 01, 2011, 12:28:19 PM
Vockice imas li FB nalog?

Imam
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.
Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

Iva

S. je opet kasljiva i puna slajma. Ja ne znam... do kada ce ovako...  :crycry: Vodili je u petak i naravno nista, samo inhalacije, fiziloski.... Sve to radim a ona jos vise kaslje.  :crycry: Vodimo je opet danas popodne, i sad razmiljam.... izgleda da ce biti sklona infekcijama, da li da je vodim kod pulmologa npr. u kbc Dragisa Misovic? I kog pulmologa tamo mi preporucujete? Ne bih da zapustim pa da joj predje u astmu ili slicno. Mozda panicim, ali ako mogu nesto da preduzmem na vreme.  :innocent:
I. 24.11.2006.
S. 30.4.2011.

Vockica

Mi smo Danila vodili privatno kod dr Milicevica.On inace radi u Tirsovoj. Dunju je izvukao kad je bila mala.
Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

disco2000

Vrsnjaci, jeste li primili MMR?

Saska

Imam zakazano sad u petak.
Mali je pre nekog vremena naucio da se penje na krevet. I od onda ga obucavamo kako da sidje. Uspeva mu, u 9 od 10 puta se lepo okrene na stomak, spusti jednu pa drugu nogu. Naravno, neko stoji kod njega za slucaj da proba da aterira na glavu.

stacka

Nismo primili MMR i uopste se ne uzbudjujem oko toga posto citavo leto nije bila u stanju da ga primi jer je bila bolesna. Aleksa je primio sa 15 meseci, meni je i bolje sto kasnije da ga prime. Ja sam sad u fazonu da gledam da namolim dr da prvo primi Prevnar zbog vrtica pa tek onda MMR ali ne znam da li mora da ide redom.

Masa odavno silazi sa kreveta pravilno a od skoro, npr. unazad jedno 4-5 dana se penje na Aleksin krevet :nesvest: uredno se popne na ono izdignuce i sa njega na krevet, sokirala sam se kad sam je videla prvi put :nokti2:

EDIT: Aleksin krevet je oko 90 cm visok.
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Lani

A što je bolje što kasnije da prime mmr?

emge

Marko je primio mmr prošli utorak, tako da ovaj utorak čekam da vidim da li ima reakciju.

Po imunolozima mogu mmr i prevenar zajedno, ali ja sam ih davala odvojeno.

Iva

Kakva je ta vakcina Prenevar? Da li smo mi zakasnili?
I. 24.11.2006.
S. 30.4.2011.

stacka

Dosla kuci, ona promukla, kapiram da nas ceka nocas poseta Olgi Dedijer ponovo. Ubicu se, majke mi, pa dokle vise. :crycry:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.