Main Menu

Bebece price

Started by stacka, June 26, 2010, 05:48:55 PM

Previous topic - Next topic

Lani

disco2000

Iva

Joj Stacka, stvarno dokle vise....  :girl_sad:

Mi se vratili od lekara, pluca cista, nema nista... bla bla, bla... da dodjemo opet za 3-4 dana na slusanje.
I. 24.11.2006.
S. 30.4.2011.

Lani

Elanor

:bighug:

mi smo prevnar dobijali zajedno s drugim vakcinama, mozda i s mmr.
milena je prvi dobila s nekih 14 meseci, filip s 2 meseca (2006. su ga ovde uvrstili u program redovnih vakcina)
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

emge

U inostranstvu se prevenar daje od 2. mjeseca zajedno sa ostalim vakcinama, ali se tad primaju 3doze.
Mi smo prvi primili sa 11m i onda idu samo dvije doze.

Iva, Prevenar se plaća i prima se u GZZJZ, tako da niste zakasnili ako želite da ga primite. Nije obavezna vakcina. Ja sam ga dala zbog jaslica i jednom i drugom.

Elanor

emge, sad sam proverila, i milena je primila 3 doze iako je prvu primila ne s 14, kao sto sam malopre napisala, vec sa 17 meseci (sve sam pozaboravljala). istina, lako je moguce da su u medjuvremenu promenili preporuke.
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

linga

Bili na kontroli, cica ima 6.100 i 62cm. ruke, kao sto sam i pretpostavljala i dalje hipertonicne, dobili smo uput za sokobanjsku.kod koje dr da zakazemo, nezgodno mi da preturam temu s telefona? i da, zubi nam krecu ladno, naziru se donji kecevi laaadno!

Lani

Kako bre zubi, pa tek se ispilela.  :lol: :love32:
Lepo napreduje.  :kiss1:

linga

Pritisla je dr spatulom da vidi grlo ona u vrisku. kad oteklo i vidi se u dubini yubonje. mislim, nece jos. ali, boli je, a nemajka nije ni videla.

Vockica

Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

emge

linga

Inace, pocela je da se smeje naglas, znate ono kad se cerekaju, joooj mnogo je smesna i slatka  :love32: Juce su je dva sata cuvali drugari, umesili su je nacisto  :girl_in_love:

disco2000

joooj :love32:

E, sad mogu da kazem da jeste prohodala :clap: :lol:

Saska

To, Petra, majstore :clap: spora, malo sutra