Main Menu

Bebece price

Started by stacka, June 26, 2010, 05:48:55 PM

Previous topic - Next topic

prevodilica

stacka

Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Vockica

Čekam dr da dođe kod nas, Danilo slinav a od danas kašlje baš. Samo da nije spazam opet :nokti2:. Nervozan je za medalju, ja mislim da su zubi. Taman i Dunju da pogleda.
Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

emge

Voćkice, šta kaže dr?

Vockica

Nema nista na plućima, slivanje iz nosa. Ispiranje fiziološkim. On inače zrelo kašlje. Jadan, budi se na pola sata zbog nosa.Nema temperaturu. Ceo dan je kenjkav.
Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

Lani

Vockica

Kašlje od jutros užas a baš zrelo, pun je šlajma...
Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

Lani

Vockica

Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

linga

Jaoo, 5 meseci, ljudi, proletelo je  :girl_in_love: I jako jako sam srecna što imamo ovu blesavu, veselu i maznu bebu  :love32:
Tata ne može da iščeka dohranu pa da se i on pravi važan i hrani bebu  :rofl:

Iva

Vockice, dr nista ne kaze za taj slajm?  :innocent:

S. jos kaslje isto zrelo, sve zbog slivanja. To traje 3 meseca.  :girl_cray: Juce smo bili prvo kod nase dr i ja mislim da ona vise ne zna sta da radi pa nas na kraju poslala u D. Misovic u deciju bolnicu za plucne bolesti. Doktor koji nas je primio kaze da detetu nista ne fali, da dise za medalju i da on njoj ne bi nista radio i da ce to proci. Po njemu, ona je potpuno zdravo dete. Znaci, odlepicu.  :crazy: Mislim, njoj stvarno pored tog kaslja, nista ne fali. Jede, spava... igra se... sve ok. Nije ni nervozna. Ne kaslje puno, par puta u toku dana, mozda 5-6 puta. Ali dokle vise??? Da li da joj radim briseve?

Ala nam rastu deca!!!  :love32:
I. 24.11.2006.
S. 30.4.2011.

Saska

Iva, ne znam sta bih ti rekla, moje najstarije dete je kasljalo negde do 4. godine. Doduse, nije poceo tako rano, pocelo je sa kretanjem u vrtic, negde od 15 meseci. Skoro svake noci bi imao napad kaslja. Kod dr uvek sve ok, vodali ga tamo ovamo, dok nije samo prestalo. :bighug:

Lani

Ivo, nemam iskustva sa kašljem, mogu samo da  :bighug:
Velike bebane  :love32:

Vockica

Bili kod dr , nalaz na plućima ok, nije u spazmu sto je najvažnije. Inhalacija berodualom pa u ponedeljak kontrola. Mi sledece srede dolazimo u BG pa cu ga svakako voditi kod Milicevica na kontrolu.
Dok smo cekali sestra ga izmerila-8,5kg u stvarima, nisam ga skidala.
Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

Lani

Super Voćko.  :bighug:
Da vam se pohvalim, malo dete danas prvi put išlo na ceo dan kod babe i dede i super je bila, moja dobrica.  :girl_in_love: :girl_haha: