Main Menu

Bebece price

Started by stacka, June 26, 2010, 05:48:55 PM

Previous topic - Next topic

Gost51

mi se mjerimo na vagi za odrasle
;)
u pocetku mama htjela da mi da bebi vagu
nisam uzela

Lani

Ma naša je digitalna, nemam baš poverenja u nju.

Kod nas u kraju nigde vigantola nema  :(. Da joj dajem AD kapi?

Gost51

pa i moja je digitalna
a i ova koju je patronazna donosila je bila digitalna

ad kapi :wall:

stacka

Ne dajemo joj nista od one frke sa Vigantolom, pitacemo sutra na kontroli sta dalje
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Lani

Meni je patronažna rekla da zovem da pitam Halo bebu.  :hm:

bubi

mi pijemo aptamil pa nam je dr rekla da u njemu ima dovoljno vitamina i A i D

Saska

meni dr pre neki dan rekla vodene AD kapi po 3 kapi. al u ove 3 apoteke sto sam pitala nema ni njih. mihajlo spava vec puna 2 sata popodne danas. obicno ne sastavi ni pola sata u cugu. a kako-celo jutro hoce-nece da spava, uspava se pa se odmah probudi i sve tako. u 1 odvezemo minu u muzicku i vratim se kuci, cas traje 45 min. on se u medjuvremenu unervozio; sisao i udremao. mina zove u 2 da dodjem po nju i ja ga umotam u cebe i ubacim u korpu za auto. jos se malo vozali po kraju da mina kupi slicice i on se skroz uspavao do malopre. u krevecu ne bi izdrzao toliko, nema sanse.

disco2000

Petra je ima temperaturu do 38 tokom celog popodneva, a posle kupanja 38.5.
Ima li neko Eferalgan? Ne znam gde sam zaturila uputstvo :wall: koliko bi trebalo da dobije, 2ml?

Saska

sa uputstva za eferalgan za odrasle: preporucena doza paracetamola je 15mg/kg na 6 sati ili 10mg/kg na 4 sata. to joj je od vakcine?

disco2000

Da, sigurna sam da jeste. Hvala na info :)

janavi

Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

prevodilica

Ni ja ne znam gde mi je uputstvo, ali imam onu mericu za eferalgan, podeoci su na 2kg, da nije mozda 3ml?

MissL

Quote from: Lani on September 27, 2010, 02:48:08 PM
Kod nas u kraju nigde vigantola nema  :(. Da joj dajem AD kapi?
Zasto da ne?
Objasnjenje koje sam ja dobila zasto je AD kapi zamenio Vigantol, odnosno samo D vitamin mi je bilo :girl_wacko:

:kiss1:
Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

Deda

Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

disco2000

Hvala, bolje, mada i dalje ima temp. koja ne ide preko 37.5 :)