Main Menu

Bebece price

Started by stacka, June 26, 2010, 05:48:55 PM

Previous topic - Next topic

stacka

Sa 3 meseca i 3 nedelje Masa ima 67 cm i 6850 gr, za 6 nedelja je porasla 4 cm i dobila samo 850 gr.... ja kazem samo jer mi je to bas malo u odnosu na gramazu koju je dobijao Aleksa ali drka kaze da je Masa savrsena i da ne pomisljam na adaptirano pre punih 5 meseci...
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

bubi

bravo i za Masu,  :clap:
bice visoka i manekenka. :love32:
srecica  :bighug:

Saska

Quote from: Summer on September 28, 2010, 05:11:30 PM
Bravo za Unu  :clap:

:kiss1: za Petru

Ja sam Sari davala AD uljane, po savetu dr fizijatra, kod koje me vodila Marty. Ta dr tvrdi da su deci potrebna oba vitamina. Obzirom da su u pitanju vitamini rasvorljivi u mastima, preporucuje iskljucivo uljani rastvor.

to tvrdi i moj svekar, hirurg u penziji

Gost51

ivana ima 4500g i nepuna 2 mjeseca
ja ne razmisljam o adaptiranom
jesam li previse opustena?

ps: vagam se na nasoj dig vagi, ono ja s njom, bez nje

emge

Ali se preporučuje vodeni rastvor malim bebama je mogu prilikom gutanja da aspiriraju, pa ulje baš nije najbolje za pluća.

Ja danas kupih vodeni rastvor AD kapi, pa ću to sad da mu dajem :)

Naravno da djeci trebaju oba vitamina, ali vitamina A ima dovoljno u mlijeku. Do Vigantola nisu ni uspjeli da sintetišu samo D vitamin da bude odvojen, zato su bebe dobijale AD kapi. Mada, meni je sasvim OK da dajem AD, i Marti sam davala AD :)

stacka

Jackie, ma i ja sam generalno opustena, do danas mi nije ni palo na pamet, ali sam mislilla da ima bar 7 kg, iznenadila sam se da jos do 7 nije dogurala. Jos kazem, poredim sa Aleksom, on je  sa cetiri je imao 7.6, i u proseku je dobijao po 1,5 kg u tim prvim mesecima. Doduse, on je bas bio bumbarcic :girl_haha: drka kaze da 850 gr uopste nije malo... nemam pojma, mislim ona lepo napreduje, valjda je ok :think:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Iva

Ma Stacka super je to!!!!!  :clap:
I. 24.11.2006.
S. 30.4.2011.

Lani

Ma gde malo 850g... opusti se.  :kiss1:

stacka

:bighug: vas, hvala

nocas je bas lose spavala, zbog vakcine, garant, ali dobro, za sada gura bez t, samo da tako i ostane  :pljucka:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Gost51

o da li je moguce da joj je vec draze da spava u dnevnoj u drustvu?!
ista sestra  :girl_haha:

Saska

jao, danas mi se nasmejao, prvi put onako glasno, od srca, dosad je bilo samo bezubo kezenje  :)

nadjoh AD kapi

AnaK

Janko 23.7.2002.

Gost51

emge

Bili smo na UZ kukova, Ia su oba kuka, na jednom ima i zrno okoštavanja. Kontrola za dva mjeseca.

Niko me nije ni pitao ni ništa za široki povoj, valjda misle da nosim. Odlučila sam da ga vratim, sad kad je zahladnjelo :) Tako da Marko upravo uživa u širokom povoju :)

stacka

Kako je razlicito od DZ do DZ... kod nas nema kontrole ako je sve u redu.
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.