Main Menu

Bebece price

Started by stacka, June 26, 2010, 05:48:55 PM

Previous topic - Next topic

aleks

Quote from: Lani on October 18, 2010, 11:24:35 AM
A slažem se da je trudnoća najgori smor na svetu.  :crazy:

drugarice :bighug:
ja kad cujem zene koje kazu da uzivaju u trudnoci, pitam se da li ja nesto tu ne kapiram...ne znam...
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

Lani

Meni je samo pred sam kraj ove druge trudnoće bilo malo žao što se uskoro sve to završava jer neću više nikad biti trudna ali ti momenti žaljenja su kratko trajali.  :lol:

lilit_depp

Quote from: rafa on October 18, 2010, 11:25:45 AM
Lilit, ti si bese blizanac?

Rece meni moja astrologica letos, kad sam je izmedju ostalog priupitala da li mi 'vidi' trece dete  :lol:, da mi u narednih osam godina vlada blizanac (podznak koji se sad povampiruje, mrzi me da objasnjavam zasto a mozda se i ne secam  :rofl: ) da je 'blizancu jedno dete puna kapa, a ti vec imas dvoje, zato vidi sta ces"  :crazy: :rofl:.

jesam.  :crycry:

srecom, imam devicu u podznaku, pa kazu da me to vadi.  :rofl:

ma i ja imam vise dece :lol: zato sto sam altruista, te shvatam da je to za decu lepa stvar. ali ja sam se ponistila skroz. :lol: odem na neki party u subotu, vratila sam se kuci ko pepeljuga i jos komirana, ne moguda gledam.  :crycry:  gotovo. kraj. :rofl:
L, L, K

Saska

meni, k'o sto znate, trece nije bilo ni u "malom mozgu", ali sada bas uzivam u svakom trenutku, sve sto nisam uzivala sa jovom iz straha i neznanja, sa minom od gomile posla oko dvoje male dece sada nadoknadjujem. trudnoca mi nije problem, dobro se osecam i u drugom stanju.

Deda

Saska, bas se vidi da svi uzivate , i da si opustena skroz  :love32:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Elanor

ja nisam blizanac, ali sada shvatam da je i meni jedno dete optimum. svi lepi trenuci roditeljstva su mi trenutno kad sam sama s jednim ili s drugim, cim su oboje na okupu :crazy:
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

Saska

moracu ovde da zapisem, pa kad kupim radosnicu da prepisujem: danas se prvi okrenuo na stranu, doduse na sekund i pridrzavajuci se za stranu od kreveca.

pre neki dan je poceo da dize nogice uvis i da hvata kolena

Elanor

Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

disco2000

Fino napreduje :love32: Moja dundica je bas mirna...

Summer

Bas lepo napreduju bebice  :love32:

Ja sam isto blizanac  :rofl: Jedva sam se pre par godina mogla zamisliti i sa jednim detetom  :-[ A sad super funkcionisem sa dvoje. Trece bih zelela, ali ako ne bude prekasno kad se sklope neke kockice. Ko zna, imam jos par godina fore  ;) A trudnoce su mi bile super, nikakvih problema ni tegoba, sta vise lepo mi je bilo  :)

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

stacka

Jos jedan Blizanac/ Devica :girl_haha:
Meni je trudnoca nevidjeni smor, cak i ova sa Masom u kojoj sam bila mnogo bolje nego sa Aleksom mi se otegla katastrofa :crazy: i divim se Marty kojoj su trudnoce super stvar bez obzira na kontrakcije i lekove protiv istih :nokti2: :rofl:

Bravo za Mihajla :love32:

Mi danas bili na vezbicama u Sokobanjskoj, kaze D. da Masa radi neke stvari koje treba da rade bebe sa 5.5 - 6 meseci :crazy: valjda nece kao Aleksa da ustane sa 6.5 meseci :lol:

Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

cici

Ja sam oduvek htela troje, al' su me malo neke druge stvari zeznule.I ja sam volela da budem trudna,mada sam bila kilava sa Andrijom, ali ja sam Račica majka svih :rofl:

Gost51

prevodilica

ja nemam još ni 29, ali o trećem ne razmišljam, tenkju

linga

Quote from: aleksandra-l on October 18, 2010, 10:43:51 AM
mi bismo sigurno i trece da nije bilo ovog carskog. mada ovako sami i bez ikakve pomoci, bolje da oladimo malo.
bubi, trece  :love32:

Draga teorija o cekanju posle c.r je napustena, cak su mi rekli da je rez najjaci u prvoj godini. Te, propade vam izgovor.

Stacka i Lani, 40 za prvo dete mozda jeste podosta, ali za trece nije. Uostalom nijedna od vas nije jos ni blizu 40 :)
Zamislite kako divno nadjemo se nas tri s devetoro dece, puna igraonica
Bubi, jos malo i delaj, ti bar imas pomoc, a sve mame treceg ce ti reci da se ono samo gaji  :lol: