Main Menu

Bebece price

Started by stacka, June 26, 2010, 05:48:55 PM

Previous topic - Next topic

Finalina

jackie, mislis na bebinu ili tvoju tezinu ? :lol: ..... super ste :kiss1: , ja se ne secam do kada se tolerise ( i koliko )

Saska

trebalo bi do 2 nedelje, mada se tolerise i do 3. moji su svi kretali sa zadrskom, evo sad i mihajlo tek sa 3 nedelje se vratio na tezinu sa porodjaja, verovatno se meni sporije uspostavlja laktacija. on je tek u 4. nedelji krenuo znacajnije da dobija. to se sve nadoknadi kasnije.

linga

Dve nedelje otprilike, ali zavisi kako se beba adaptirala, kada je pocelo dojenje, koliko je izgubila.
Ako vam dojenje ide dobro i vi super, samo napred!

anelore

Super Jackie, i sjajno je sto se ne nerviras vec si pozitivna.
Vidi u tri dana izbila dva zuba  plus je zakacila neki virus - imala je 38 3 dana a sad se osula.

emge

Jackie, toleriše se sad do 3 nedelje.

Marku je trebalo 18 dana da vrati kilažu sa porodjaja. Bitno je da kaki, piški... nadoknadiće sve posle.

Gost51

Quote from: Finalina on August 12, 2010, 01:11:55 PM
jackie, mislis na bebinu ili tvoju tezinu ? :lol: ..... super ste :kiss1: , ja se ne secam do kada se tolerise ( i koliko )
ja sam svoju vratila odmah
ali treba da skinem jos 15 kg
nabacenih posle prve trudnoce
:rofl:
thanx

linga

Jao, nesto sam mnogo cesto na ovoj temi  :girl_in_love: :girl_haha:

Lani

Vidim ja. :girl_haha: Ti si mi prvi kandidat za popunjavanje upražnjenih mesta na trudničkoj temi.  :girl_in_love:
Druge kandidate neću da prozivam :zlocka:

linga

Lani, pa zato sto sam nenormalna :nokti2:
Mislim kad mislim glavom NE TREBA mi sad jos jedna beba. Aleksa je strasno vezan za mene, nemam trenutak mira, jos uvek su jako mali, ja milion obaveza, hocu bar malo svog mira.
Ali... kad vidim neku bebu, setim se kako su divni i mirisljavi i kako su mekani, nezni kako se volimo i  :girl_in_love: i onda odlepim :)
Ne, resila sam da narednih godina malo uzivamo u cetvercu pa cemo videti.
Do tada parim oci i dusu ovde i radujem se i uzivam s vama  :love32:

Deda

Quote from: Lani on August 13, 2010, 09:51:42 AM
Vidim ja. :girl_haha: Ti si mi prvi kandidat za popunjavanje upražnjenih mesta na trudničkoj temi.  :girl_in_love:
Druge kandidate neću da prozivam :zlocka:
:bezi:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Glitter

deda kao drugi kandidat se evo sama javlja  :lol:

aleks

Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

Elanor

ja cekam nanny-nu cetvrtkastu temu, sve sam se nadala da ce makar malo trudnovati zajedno s aleks.
eto, da napisem, ne vredi vise drzati fige u sebi.
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

Deda

Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

aleks

Elanor  :bighug:
i ja sam se sve vreme nadala :-[
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010