DIJETA...ko ce, ko ce , ko ce...

Started by Deda, May 04, 2009, 10:05:07 AM

Previous topic - Next topic

Deda

Evo ja se uvek prijavljujem..., 73, 8, 175 visine...treba mi 70 do kraja maja.... :hello:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Masha

Ja bih jednu polurestriktivnu, dojim jos uvek, pa ne mogu na strogu dijetu. Moram da se premerim, ali treba mi jedno 10 kg manje.

Dawn

:pioneer: i ja se prijavljujem!
Puuuuno viška  :crazy:

Kafica

Prijavljujem se :hello:
Na Herbalife-u sam bila 5 nedelja i za tih 5 nedelja skinula 5 kg.
Sad sam u velikoj gužvi i poslednjih 10 dana sam odustala da pazim, stalno sam zaboravljala  :-[ ali za par dana se vraćam na kolosek :clap:
Moram da primetim da mi je sve mnogo, mnogo lakše išlo zato što mršavimo zajedno!
:bighug:
Ana 25.10.2004.
Zakon o održanju energije :girl_smile:

Deda

Imam maturu 5.juna, i 2 slave i 3 rodjendana ovog meseca

Despina

A, L, S

Ivy

Dusica

bubi

gde je dijeta tu sam i ja.
ako nista drugo onda da vas bodrim. :clapping:

AnaK

Ja sam smršala neka 3kg izgladnjivanjem :lol: sad sam na nekom restriktivnom režimu, nemam živaca (ni karaktera) za neku baš dijetu.

Ali, tu sam...
Janko 23.7.2002.

stacka

Ja sam saznala da mi se sestra od ujaka udaje 13.9. i do tada moram da izgubim jos ovih 4-5 kg viska... kako? Ne znam, posto sam sve manje karakter za drzanje dijeta a boga mi i  za vezbanje :-[
Tu sam pa cemo videti :)
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Deda

Pepi

Tu sam i ja  :nokti:
Dijeta...fizička aktivnost =0  :-[
MM od danas ide sa koleginicom na posao, tako da ću ja pokušati bar da dolazim pešaka na posao...ili pre da se vraćam  :think:

Beatrix Kiddo

Ako se prijavim, mozda sto prije i pocnem sa dijetom :D

Naravno, imam bezbroj kg viska, ali trenutno sam slabasnog karaktera  :no:
Balša  02.09.2002.
Varja  29.07.2004.
Uroš   07.05.2007.

TINK

Quote from: Kafica on May 04, 2009, 10:10:19 AM
Prijavljujem se :hello:
Na Herbalife-u sam bila 5 nedelja i za tih 5 nedelja skinula 5 kg.
Sad sam u velikoj gužvi i poslednjih 10 dana sam odustala da pazim, stalno sam zaboravljala  :-[ ali za par dana se vraćam na kolosek :clap:
Moram da primetim da mi je sve mnogo, mnogo lakše išlo zato što mršavimo zajedno!
:bighug:

Kafice moze li malo detalja kako pijes Herbalife. Ja sam ga pila pre 5-6 godina, ali samo kao zamenu za dorucak. Sad sam ga uzela da smrsam, kod mojih sam se ugojila u februaru 2 kg, na oniih 3 to je 5 kg  :shout:. Za dve nedelje su mi spala ona dva, sad jos ona tri da odu  :crazy:. Samo mi se cini da se nista nedesava par dana, ona dva su spala brze  :'(. Ja inace pijem sa ukusom Capucina, taj mi je najlepsi  :girl_in_love: