DIJETA...ko ce, ko ce , ko ce...

Started by Deda, May 04, 2009, 10:05:07 AM

Previous topic - Next topic

Deda

Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

AnaK

Ivy, i Leontina je u nekom ranijem intervjuu pominjala kavitaciju. Čekam utiske :)
Janko 23.7.2002.

Ivy

Quote from: Deda on January 28, 2010, 11:54:32 AM
'oces, 'oces...posto ga i nemas  :lol:

jaooo nista mi nevjerujes  :crycry: Choko reci joj, vidjela ga uzivo   :rofl:

:bighug:

Ivy

Quote from: AnaK on January 28, 2010, 11:56:41 AM
Ivy, i Leontina je u nekom ranijem intervjuu pominjala kavitaciju. Čekam utiske :)

pisem naravno  :bighug: 

chokoladica

Quote from: Ivy on January 28, 2010, 12:17:57 PM
jaooo nista mi nevjerujes  :crycry: Choko reci joj, vidjela ga uzivo   :rofl:

Sta da kazem?  :think: :ces: Ti si ribetina, ja na tebi visak ne vidim uopste. Tako da, ne trazi od mene da tvrdim da nesto sto ne postoji...postoji  :lol:

mango

chokoladica

prezivela sam krizu, hahaha, pojela sam narandzu  :lol:

mango

Quote from: chokoladica on January 28, 2010, 01:24:44 PM

:crycry:

zezam se, super je to. Samo sto ponekada treba dozvoliti sebi i opustanje, cisto da te zelja mine. Da za par dana/nedelja/meseci ne otkacis jer si zeljna svega. Ja sam pre neki dan za veceru odvojila kesten pire sa slagom. Bila sam srecna jer sam to vecerala, ranije bih to pojela posle vecere :lol:, uz to sm pojela samo tri kasicice jer sam shvatila upravo to - minula me zelja, cemu onda dalje unosenje kalorija.

Ivy

Quote from: chokoladica on January 28, 2010, 01:08:14 PM
Sta da kazem?  :think: :ces: Ti si ribetina, ja na tebi visak ne vidim uopste. Tako da, ne trazi od mene da tvrdim da nesto sto ne postoji...postoji  :lol:

Choko breee :)  :bighug:  pokazah li ti salce ljetos?  :'(
nisam frik majke mi mile... :crycry:

ja ga vidim i smeta mi  :ljut:  :crycry:

mango

Quote from: Ivy on January 28, 2010, 01:42:43 PM

Choko breee :)  :bighug:  pokazah li ti salce ljetos?  :'(
nisam frik majke mi mile... :crycry:

ja ga vidim i smeta mi  :ljut:  :crycry:

ako si ti ona cije slike u mini tesnim haljinama na fb gledam, onda jesi frik ;)

al' kapiram da te nervira svaka nepravilnost, makar ako je samo ti vidis, te samo cepaj, i prepricaj utiske :)

Ivy

Quote from: mango on January 28, 2010, 01:50:32 PM
ako si ti ona cije slike u mini tesnim haljinama na fb gledam, onda jesi frik ;)

al' kapiram da te nervira svaka nepravilnost, makar ako je samo ti vidis, te samo cepaj, i prepricaj utiske :)

:-[  :bighug:

nervira me , smeta mi  :-[ 

stomacic vucem cijeli zivot...i kada sam bila najmrsavija...jednostavno nece da ode...  :ljut: dzaba treninzi...malo kremicama se zategne i to je sve...  :girl_cray:

jedva cekam da odem na tretman  :clap:

Finalina

Quote from: chokoladica on January 28, 2010, 01:24:44 PM
e to je zena sa karakterom , motivacijom, voljom i nesumnjivo dobrim izgledom

Beatrix Kiddo

Quote from: AnaK on January 28, 2010, 11:50:29 AM
Ja stvarno mislim da smeš povremeno i retko. Mislim, stvarno nije poenta da se od sada nikada, godinama, ne obraduješ nečim što voliš.

Slazem se sa ovim  :good:

Quote from: Ivy on January 28, 2010, 11:53:24 AM
ja sam prosle nedelje zakazala u jednom nasem salonu ovo sto Marija pominje, kavitacija... donji stomak ce mi raditi ...nadam se da cu ga se konacno osloboditi....

Javi nam rezultate ;)
Balša  02.09.2002.
Varja  29.07.2004.
Uroš   07.05.2007.

Ivy

Beatrix Kiddo

Quote from: Ivy on January 28, 2010, 02:50:02 PM
ovdI sam zakazala;

http://www.estebel-mn.com/index.php?option=com_content&view=article&id=101&Itemid=71

isla sam kod nje na anti-celulit masaze...

Po lokaciji bih rekla da je to kozmeticki salon u koji ide moja zaova. Njoj je kozmeticarka rekla da je bolji efekat kod nekog ko ima vise sala (zaova je mislila da sredi neku mrvicu sa stomaka)
Posto znam da ni ti nemas veliko salo, ako budes zadovoljna rezultatom, prenijecu zaovi  ;)
Balša  02.09.2002.
Varja  29.07.2004.
Uroš   07.05.2007.