DIJETA...ko ce, ko ce , ko ce...

Started by Deda, May 04, 2009, 10:05:07 AM

Previous topic - Next topic

Lani

No thanks.  :rofl:
Šalim se, a u pravu si, eventualno za neki vikend da se proba, inače na duže staze jok.

Momo, dođe i kraj pirinču.  :girl_haha: Super draga.  :clap:

aleks

Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

prevodilica

super, momo!

moje i dalje ide ali polako
ali sam srećna jer mislim da je u poslednjih 6-7 god ovo prva zima iz koje sam izašla sa manje kilograma
i jedan konfekcijski broj manje, vidim sad po svim pantalonama prolećnim kad je došlo vreme da ih obučem

pritom, samo pazim šta i kada jedem i ne večeram
i spremam se da se bacim na salate i korigujem i ostale obroke, da malo "ubrzam"

bubi

Praslin

Bravi interpreter i momo :clap:  :clap:

Mislim sve najgore o brzopoteznim dijetama.

"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco

Vockica

Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

AnaK

Janko 23.7.2002.

jel

momo :respect:

prevodilice  :clap:

da prijavim pun mesec :girl_sigh:
My name is Luton, Robin Luton :lol:

Finalina

ja ne mogu, a kao htela sam ... nisam u fazonu danas

prevodilica

hvala vam! o ciframa još ne mogu, mnogo ih je, ali sam definitivno skinula oko 6 kg, samo ne pratim baš u kom periodu
pa nek je i godinu dana, opet ide u minus, zadovoljna sam

Iva

I. 24.11.2006.
S. 30.4.2011.

jel

ponedeljak -2kg od proslog ponedeljka (sto je super jer mi je kroz frizider i kasiku prosao cheese cake)
pocetak pocetaka  :turpija:

onaj praslin rezim mi je kao za mene pisan, potpuno se uklapa u moje stavove i organizaciju
samo kad bih ga postovala
My name is Luton, Robin Luton :lol:

bubi

Praslin

Jel, super  :clap:
Polako, pa ćeš se uhodati.

Ja se i dalje držim, uz povremene brljotine. Srećom, već sam se navikla na dijetu pa mi je sve lakše, što mi je bilo najvažnije, jer treba sad ovako živeti ubuduće. Očekujem da će mi trebati nekih 7-8 meseci da stignem do cilja.   :D

"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco

Finalina

ja sam ovih dana kriminal sa testom, ali osim stomaka koji bukne od njega nisam skocila na vagi ... ma tako mi doslo, sta da radim, ionako stagniram od onog mrsanja