DIJETA...ko ce, ko ce , ko ce...

Started by Deda, May 04, 2009, 10:05:07 AM

Previous topic - Next topic

cici

Quote from: Unabebili on September 03, 2011, 04:48:26 PM
A u osnovnoj skoli si imala 29 kg  :rofl: :rofl:

Ajde, begaj, ti kad krenes da se zalis, to mi deluje kao da dodjes kod zene bez obe ruke i krenes da zakukavas kako si omasila nijansu laka na svojim noktima  :lol: :lol:
Stvarno si bezobrazna :P :burko:

Unabebili

Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

Xe

http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

Deda

Nisam htela da kupim ovakve farmerke, stojale mi isto ko njoj (Noveli)
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Vockica

Quote from: cici on September 03, 2011, 04:20:27 PM
E kad ti kazes da sise ne diram onda stvarno :rofl: moracu da pocnem da vezbam samo da vidim kako i sta, ali cu morati malo i da smrsam.Mnogo mi je ovo, pa na prvi porodja sam otisla sa samo 3kg vise.
:nesvest:

Koliko si se inače gojila u trudnoćama?
Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

cici

Prvi 8kg drugi 10kg ali je Sofija imala kilo manje i imala sam manje plodove vode pa otud i tolika kilaza.

Vockica

Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

AnaK

Imam jedno pitanjce. Uplatila sam 2 tretmana kavitacije, za stomak, i volela bih da što preciznije vidim imaju li efekata. Kako da izmerim stomak što detaljnije, osim klasičnog obima?
Janko 23.7.2002.

emge

Ja bih mjerila obim preko pupka i obim ispod stomaka.
Preciznije ne znam.

cici

Verovatno ce ti oni tam ti mozes da izmeris gornji stomak negde oko struka ali zapamti na kom si mestu merila da bi mogla da uporedis i na mestu gde ti je najveci.

AnaK

Ja nešto pokušavam da smislim i kako da izmerim 'debljinu' stomaka, u smislu debljinu sloja slaninice  :-[
Janko 23.7.2002.

cici

Pa to ne mozes da izmeris, izmeri obim i to je dovoljno, posle ponovo i uporedis.

Vockica

Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

AnaK

Obavezno :) Ja se nadam da će ih biti do kraja meseca :)
Janko 23.7.2002.