DIJETA...ko ce, ko ce , ko ce...

Started by Deda, May 04, 2009, 10:05:07 AM

Previous topic - Next topic

Margarita

una, i ja prihvatam
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

Lani

Una ne glupiraj se tamo.  :baba: Kakvo poklanjanje garderobe, sačekaj još malo.  :kiss1:

bubi

doci ce Fina vreme veruj.
ja sad nosim sve iz 2009. koje sam cuvala i cuvala :lol:
kod mene ciklicno,skoro pa svake prestupne odredjenu garderobu mogu da nosi.

Lani

Ja sam juče poklonila jednu košulju snaji, samo opranu nikad obučenu, koja je tako čamila i čekala bolje dane.  :hm:
Kad sam videla da će se načekati, poklonih je.  :lol:

Bubi hvala na onoj preporuci.  :kiss1:

bubi

Lani tu sam ako ti bilo sta u vezi toga treba.
:kiss1:

Finalina

bubi, verujem da ce doci tj znam da hoce ;)
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

cici

Quote from: anelore on October 03, 2012, 11:59:49 AM
Ma rekoh ti ja Cici da nesto nije u redu sa tim pantalonama. Ti izgledas stvarno sjajno, a cini mi se i da ti majca jos bolje stoji nego prosli put kad smo se videle (sticajem okolnosti si bila u istoj, ja zapamtila jer je bas lepa).
Una, ako ti je tako lakse, pokloni. Ja sam puno svojih stvari razdelila proletos, znam da bih u mnoge mogla ponovo da udjem ali brate mili necu, hocu da svoje novo i poboljsano telo uvucem u novu garderobu.
Moguce da sam bila i ja je bas volim, a i imam nesto manje kg i neki cm u struku od onda kad smo se videle na kafi i to se kod mene odmah primeti.
Hvala :kiss1:

anelore

Da, da, bas sam na struk i mislila.

cici

Tu mi se najvise i vidi, sto  fina rekla vraca mi se oblik :lol: stomak mi se nekako zategao i ne kipi mi vise toliko iz pantalona, tako da tek neke ozbiljnije rezultate ocekujem za dva tri meseca.

Praslin

Ja imam problem sa kojim uopšte ne znam kako da se izborim :girl_sigh:

Lepo sam počela dijetu, sjajno mi je išlo, pa sam onda počela i da vežbam. A bilo me je strah od početka vežbanja, znala sam šta me čeka, ali sam baš imala potrebu da se ozbiljnije promrdam jer meni to vežbanje stvarno prija.

Problem je što sam ja posle treninga užasno gladna. Nisam gladna odmah posle, nego kasnije u toku dana dobijem želju vola da pojedem  :wall:
Kad idem na bazen, problem se dodatno pojača.

ne da mi se da prekinem sa vežbanjem, mnogo mi prija. sve sam neke fore pokušala, da nosim sa sobom neke šejkiće, ali mi ne uspeva. Tog dana kada treniram jednostavno budem histerično gladna dok se ne najedem kao prase  :crycry:
I sad stagniram već neko vreme :girl_sad:

"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco

Finalina

jeste, jeste ... cici se uobličila :lol:

Finalina

praslin, ti veoma ozbiljno i ispravno postupas vec dugo vremena unazad u vezi ishrane i vezbanja... neka malo stagnira sve, ali nastavi kako si krenula, sigurna sam da ces tu glad nekako dovesti u red... pijes li cimet npr ili tako nesto sto "ubija" apetit ...

Lani

Praslin.  :bighug:
A šta jedeš? Jel skroz prekršiš dijetu pa jedeš džank ili jedeš stvari koje su u principu OK (npr. belo meso, salata...) samo u velikim količinama, dok se ne najedeš?

AnaK

Janko 23.7.2002.

linga

Ja sam upravo krenula po ovom Moosheminom metodu, s tim što ipak ujutru jedem i voće i UH. Za sada sam super :)