DIJETA...ko ce, ko ce , ko ce...

Started by Deda, May 04, 2009, 10:05:07 AM

Previous topic - Next topic

chokoladica

Uh , ja nisam dva - tri dana? Koleno pocelo opet da boli, pocela sam da ucim, pa..mislim, pravdam se  :hm:

AnaK

Janko 23.7.2002.

Finalina

Ivy

AnaK

Janko 23.7.2002.

Ivy

Quote from: AnaK on September 13, 2009, 11:55:39 PM
Ivy, jesi li zvala Lab  :turpija:

jesam..samo me "vozaju" bzv..kad god zovnem odgovor je isti: doktor nije tu, pozovi kasnije, na moje pitanje : kad je to kasnije??? za sat.. dva.. tri... pet dana...godina?? kaze gospodjo ja ne znam kad ce se doktor pojaviti..ako bude tu kad pozovete, mozete da razgovarate sa njim :wall: pitam da li mogu da "zakazem razgvor" ili ostavim broj da me pozove kad stigne....ili da pogleda kad on ima pacijente, kaze ne moze  :o :sissyfight:
nista..ima da spucam za Pg ovih dana..pravo tamo...pa da vidimo onda od koga prave budalu...grrrrrrrrrrr ......napisala bih odmah da sam saznala nesto :(

AnaK

Stvarno su nekorektni i neprofesionalni  >:(
Janko 23.7.2002.

Finalina

chokoladica

Ja imam problem sa skidanjem sala sa stomaka, i uopste sa struka (mislim na taj deo). Cak i kad mrsavim, ide sa butina, ide sa ruku, sve je ok, ali stomak ni makac. Sta s tim da radim? I nemojte da mi kazete trbusnjake  :lol:

Finalina

osim trbusnjaka, ukini testo i alkohol, na neko vreme... tek da vidis rezultat

ako ne jedes testo i ne pijes nista alkoholno, onda samo trbusnjaci pomazu

chokoladica

Quote from: Finalina on September 14, 2009, 12:41:41 AM
osim trbusnjaka, ukini testo i alkohol, na neko vreme... tek da vidis rezultat

ako ne jedes testo i ne pijes nista alkoholno, onda samo trbusnjaci pomazu
Mislim da alkohol nije problem. Kad kazes da ukinem testo, na sta tacno mislis? Recimo, sta bih mogla da doruckujem, jer kad idem na posao, onda su to uredno pogacice, ili slicno (burek ne jedem)  :hm: Kad sam kod kuce ne doruckujem :lol:

AnaK

Trbušnjake samo po savetu fizijatra, da ti kaže koje smeš. Nikako bilo koje koji uključuju dizanje kičme s podloge (zbog diskusa, naravno).
Janko 23.7.2002.

chokoladica

Ok, trenutno sam u fazi kad ne mogu glavu da savijem ka grudima, a da me ledja ne zabole. A sta bih mogla da doruckujem (racunajte da idem na posao, i da nemam vremena da jedem kod kuce nekakve muslije i slicno  :lol: )

AnaK

Ja sam gledala recepte za atkins dijetu, u potrazi za idejama. I uglavnom se svodi na pečene mafine i slično od jaja i povrća, sa suhomesnatim i malo sira. Što više proteina, što manje ugljenih hidrata. To može da se spremi za par dana, fino je i hladno, a i podgrejano.
Janko 23.7.2002.

Finalina

Milsim tacno na ukidanje testa :D
(Tri meseca nisam jela vise od jednog tankog parceta hleba i nisam pila nikakav alkohol, obim struka se smanjio 9cm.)

Sto se tice vezbi za stomak ( kao i za sve ostalo), savet lekara je potreban u slucaju nekih tegoba ili problema sa kicmom i sl, ali racunam sa tim da se to podrazumeva i ne napominjem.

Choko@ sada me podseti AnaK sa kicmom, da te pitam da li je moguce da te koleno boli od one sprave koju si koristila (LegMagic)