Sve o kosi (samponi, pakovanja, farbe...)

Started by Dusica, April 29, 2009, 01:55:09 PM

Previous topic - Next topic

Dusica

Sta je to sto koristite za kosu?
Moj favorit je definitivno Schwarzkopf  :) Njihov sampon i pakovanje, a od farbi Palette. Ponekad napravim pakovanje sa jajetom i maslinovim uljem, ali retko jer mi treba puno vremena da ga isperem.
Da cujem vas  :D

Ivy

Glitter

Dusica

Meni je kosa poprilicno izgorela u jednom neuspesnom farbanju, plus neki blans koji sam sama stavljala, tako da mi treba nesto efikasno da malo ublazi posledice. Glitti, a koje su to lisap farbe? Ima da se kupi kod nas?

cici

Quote from: Ivy on April 29, 2009, 02:17:49 PM
ja nista  :D

Ajd' ponovo :D

Lisap šampon i Redken anti-snap, u njega se kunem i bez njega ne mogu.Revlonissimo farbe.

cici

Quote from: Dusica on April 29, 2009, 02:45:49 PM
Meni je kosa poprilicno izgorela u jednom neuspesnom farbanju, plus neki blans koji sam sama stavljala, tako da mi treba nesto efikasno da malo ublazi posledice. Glitti, a koje su to lisap farbe? Ima da se kupi kod nas?
Imaš Lisap na početku Beogradske salon Cvrle.Imaju svašta.

Pepi

Ranije sam koristila isključivo Keune , pa u jednom naletu besparice kupim Pallete...pa još jednom...i sada moram da se šišam, jer mi je kosa užasna, sva suva, ko slama. Ponovo ću preći na Keune.

Dada

Farbe biram po boji i cijeni, polazeci od predpostavke da su skuplje bolje  ;D i uvijek zaboravim koju sam poslednju koristila :-[ :lol: Valjda imam srece, dosad nisam omanula  :fool:
Milica 23.09.1995.
Djina 28.12.1996.
Jovan 29.08.2000.

cici

Quote from: Dada on April 29, 2009, 03:28:27 PM
Farbe biram po boji i cijeni, polazeci od predpostavke da su skuplje bolje  ;D i uvijek zaboravim koju sam poslednju koristila :-[ :lol: Valjda imam srece, dosad nisam omanula  :fool:
I ja zabroavljam a uvek mešam dve :sarcastic:

janavi

nemam pojma
farbam se kod frizera, pa šta oni koriste, to i je ;)
pakovanje nisam stavila nikad u životu
šampon+regenerator trenunto neki balea (DM-ov) i menjam stalno
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

Oli

Kod Cvrleta kupujem Alfaparf sampone i najlepse pakovanje na svetu-A.P-Kasmir.
Rascesljam je bez problema i predivno mirise!

Dada

Ja se ofarbah, pogledala sam sta sam kupila - Garnier nutrise  :D Dobro je ispalo, sijedih nema  :clap:
Milica 23.09.1995.
Djina 28.12.1996.
Jovan 29.08.2000.

Despina

Quote from: Dada on April 29, 2009, 07:20:36 PM
Ja se ofarbah, pogledala sam sta sam kupila - Garnier nutrise  :D Dobro je ispalo, sijedih nema  :clap:
Meni uopste ne prekriva sjede, nemam pojma u cemu je fazon.Kao da prave posebne farbe za ove skandinavke,prosto ne mogu pronaci adekvatnu.
A, L, S

Glitter

mislim da lisap farbe ne mogu da se kupe osim ako neki od frizera zeli da ti ustupi ili proda, a sampone i regeneratore kupujem kod mog frizera

Ivy

Quote from: cici on April 29, 2009, 02:47:47 PM
Ajd' ponovo :D

Lisap šampon i Redken anti-snap, u njega se kunem i bez njega ne mogu.Revlonissimo farbe.

:lol:

isto sto i ti  :bighug:  i jos par stvarcica pride  :-[ jesi li nasla anti-snap???

Lisaph samponi, pakovanje...VolEm i Redken ali ga nema vise kod nas...Gliss Kur pakovanje  nije lose...Alfaparf i Vishy ampule...Revlon sprej za suvu kosu....i one moje muckalice  :pleasantry: AD kapi, Pantenol rastvor, vitamin B u ampulama, ricinusovo ulje....

farba palletina, revlonissimo sam narucila, cula sam da je dobra farba, ali nema ga u prodaji...farbam se svakih 15-20 dana  :innocent: