Sve o kosi (samponi, pakovanja, farbe...)

Started by Dusica, April 29, 2009, 01:55:09 PM

Previous topic - Next topic

monochrome

:lol: :lol: :lol: :lol:
ali znala sam :girl_haha:

ovo zelim  http://www.pinkous.com/beauty/25-short-blonde-haircuts-2013-2014.html (druga slika) i nikako nisam sigurna da ce da mi stoji, ali probacu, pa kud koji mili moji...uvek imam opciju globusa...

cici

AnaK

Janko 23.7.2002.

Margarita

linga

Quote from: Vockica on April 17, 2014, 11:28:44 PM
Bubi super ti je promena!!!

Inace i ja sam razmisljala o onim bojama koje si postavila i mnogo mi se svidjaju ali nemam hrabrosti da eksperimentisem  :nokti2:

Ja sam se nameračila na onu drugu, a la sargarepica, ali ce u mom slucaju potrajati posto sam taaaamna. Ali ova sad mi je isto o.k. neka bakarno smedjkasto

cici

Ja sam posvetlela moju za jedan ton, ne moze odjednom a da bude ravnomerna boja.Necu sargarepu ali hocu malo svetlije iako cu sigurno u nekom trnutku vratiti boju koju sam imala.

Glitter

cici

monochrome

izdrzavam devojke i samo me podrzavajte :crazy: :kiss1:

kalimero

Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Lani

Quote from: monochrome on May 08, 2014, 07:50:05 PM
:lol: :lol: :lol: :lol:
ali znala sam :girl_haha:

ovo zelim  http://www.pinkous.com/beauty/25-short-blonde-haircuts-2013-2014.html (druga slika) i nikako nisam sigurna da ce da mi stoji, ali probacu, pa kud koji mili moji...uvek imam opciju globusa...

:clap:

kalimero

nije meni samo do pokrivanja sedih nego mi frka da se ofarbam a neervira me izrastak i isprana boja i sede..... Kolor shampon kod nas ne postoji, sa kanom nikad nisam probala, za farbu me frka vise od neke nedajboze reakcije nego da l hemija  utice..... :wall:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

AnaK

Postoji i kolor šampon, al' teško da pokriva sede. Kanu probaj, što da ne  :girl_in_love: :kiss1:
Janko 23.7.2002.

kalimero

kako se radi sa kanom? Je l to kupim one kesice,, ima u DM-u sam videla..... :think:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Lani

Jao ja sam kanu poslednji put koristila na faksu.  :girl_haha: Ali baš volim.
Ja se samo sećam da se to nešto utrljava na kosu, malo odstoji pa se ispere, sigurna sam da piše na kesici.  :kiss1: