Sve o kosi (samponi, pakovanja, farbe...)

Started by Dusica, April 29, 2009, 01:55:09 PM

Previous topic - Next topic

Lani

Važi, pogledaću, svakako treba od snaje ovih dana da uzmem novi katalog.
:kiss1:

Glitter

e ja sam juce probala nesto novo
farbala sam se pre mesec dana i kapiram da mi je kosa izrasla dovoljno za novo farbanje ali se to i nije videlo toliko pa sam pozelela samo da je osvezim malko
elem kupila sam L'Oreal Bayalage

htela sam samo malko sjaja i da posvetlim pramenove koje imam na krajevima

aplikacija odlicna, na moju duzinu kose potrosila sma pola pakovanja i dobila efekat sunkissed highlights i osvezenje koja sam i trazila  :girl_in_love:

e sad nizam se nesto bivalve step by step fotkama, ali evo profile sa fejsa na kojoj se vide posvetljeni krajevi

Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

Dacko

AnaK

Janko 23.7.2002.

Glitter

ja sam iskreno bila spremna da stiva saljem u prodavnicu juce popodne ako bas ispadne gadno, ali sva sreca nije  :girl_haha:

bubi

disco2000

Deda

Ova slika ti je jedna od best . , kao sa naslovne strane
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Glitter

Dacko

Igrom slučaja, ja tako i perem godinama kosu - koren kose ili šamponom protiv peruti ili prosto nekim jačim, a krajeve nekim blagim i hidrantnim, ali mi od toga kosa nije ni približno savršena. Mada, kad razmislim, sigurno ni Kardašijanki nije bez kompletnog frizerskog tretmana pred slikanje.

AnaK

Meni to ima mnogo logike, ja povremeno to i uradim, ali baš bih mogla da probam da mi to bude pravilo. Kod mene je zaista ogromna razlika u suvoći teme-ostatak.
Janko 23.7.2002.

Lani

Kod mene nije ogromna razlika, uglavnom mi je svuda suva kosa, ali i meni je skroz logično.

Glitter

ja za pranje kose ima pravilo da samponiram glavu a balzam/masku stavljam na krajeve (prema sredini)
citala sam davno da  se krajevi ne isprljaju toliko i da im je dovoljno pene koja prodje pri ispiranju, ali da par kondicioner apsolutno nije potreban korenu

inace Kerastase je perfekcija