Sve o kosi (samponi, pakovanja, farbe...)

Started by Dusica, April 29, 2009, 01:55:09 PM

Previous topic - Next topic

Ivy

kad ides na spavanje??

evo sada napr. dok si na kompu mozes da drzis pakovanje  ;D 

istusiras se..dobro iscijedis kosu, stavis pakovanje ...spremis se za krevet, pidzama, zubici,mackanje i tako to :rofl:...i taman prodje desetak minuta operes samo kosu i gotoJo  :innocent:

cici

Kad idem, sad idem.I ne mogu juče sam prala kosu :lol: Ma tih 10 minuta nije toliki problem :rofl:

maxic

Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

Glitter

ja ne mogu da uvece perem kosu...ujutru bih se probudila bez sinusa  :crazy:

cici

Glitter

naravno. no efekat mi isti...sinusi ujutru kao da nisu moji...mada ne volim da lezem sa sveze isfeniranom kosom a ako je ne isfeniram onda sam   :crazy:

AnaK

Meni ne smeta ako sam je dobro osušila. Ali ako je operem ujutru, pa za manje od 2h izađem  :nokti2:
Janko 23.7.2002.

Glitter

kad radim svaki drugi dan je perem i feniram posle zavrsenog rucka, a nekoliko sati pre polaska na posao...utvrdila sam da mi je tad najbolje vreme

cici

Oprala kosu, dobro osušila i izašla posle sat, stavila kapu.Sve na mestu, a svi znamo koliko se patim sa glavoboljom i sinusima.

Ivy

sveze isfenirana kosa i krevet nikako  :stop: :shout:  :rofl:

moja zbrckana moze  :rofl: ujutru bude taman  :rofl:

Ivy

Quote from: cici on February 16, 2010, 10:04:32 PM
Kad idem, sad idem.I ne mogu juče sam prala kosu :lol: Ma tih 10 minuta nije toliki problem :rofl:
nije naravno :) i vise ako treba...bar jednom mjesecno :trepp:

rafa

I ja menjam sampone, pa im se vracam povremeno i tako u krug.

Ivy, podseti me pls sta sve ide u ono tvoje pakovanje/sampon?
Pre neki dan sam sredjivala sobu koja nam je kao skladiste i nasla kesu sa kupljenim svim sastojcima jos od letos, a toliko sam ih svuda trazila.  :rofl: :kiss1:
Mislim da sve imam, samo da potvrdim.
10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

Ivy

Quote from: rafa on February 20, 2010, 09:24:41 AM
I ja menjam sampone, pa im se vracam povremeno i tako u krug.

Ivy, podseti me pls sta sve ide u ono tvoje pakovanje/sampon?
Pre neki dan sam sredjivala sobu koja nam je kao skladiste i nasla kesu sa kupljenim svim sastojcima jos od letos, a toliko sam ih svuda trazila.  :rofl: :kiss1:
Mislim da sve imam, samo da potvrdim.
ad kapi, pantenol rastvor, b-vitamin u ampulama(moze ali i ne mora), ricinusovo ulje, kapi koprive..ovo je osnovno...a moze da se ubaci jos  svasta nesto:) :kiss1:

rafa

Quote from: Ivy on February 20, 2010, 01:10:03 PM
ad kapi, pantenol rastvor, b-vitamin u ampulama(moze ali i ne mora), ricinusovo ulje, kapi koprive..ovo je osnovno...a moze da se ubaci jos  svasta nesto:) :kiss1:

imam sve osim b vitamina, i imam decji kosili sampon, jel si bese pricala da je najbolje u njega ili u bilo koji drugi?
thanks  :kiss1:
10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

Ivy

jeste, on se preporucuje jer je blag...moze i neki drugi, ja sam koristila prvo taj..pa neke kvalitetnije...bitno je da se mijenja sampon... :kiss1:

i da pazi kako doziras..nemoj puno ricinusovog ulja da sipas, ne znam koji imas, ja sam sipala tri supene kasik...ad kapi pola bocice, pola koprive..ampulu b vitamina ide cijela...pola boce pantenola...smuckas u neku vecu flasicu ...