Sve o kosi (samponi, pakovanja, farbe...)

Started by Dusica, April 29, 2009, 01:55:09 PM

Previous topic - Next topic

cici

Nemam ni jednu sedu jos uvek, mama je rano pocela da sedi tata znatno kasnije i on jos uvek nije mnogo sed.

Summer

Nemam nijednu sedu, genetika. Ali se farbam na 4 nedelje, sama, nekad i na 3 nedelje, plava sam, pa me nervira izrastak. Garnier, 111 i super mi odgovara, kosa mi je nije ostecena.

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

Vockica

Ja bas razmisljam da nesto promenim...šatiram se oduvek i užasno me nervira izrastak :crycry:. Super je kad se isfeniram a li posle dva dana uzas...nemam pojma sta cu...
Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

Lani

Voćko a preliv?
Meni je frizerka, kad sam imala pramenove, uvek između šatiranja stavljala preliv, da se ne vidi izrastak. Ne sećam se na koliko često.
Ja se trenutno farbam, jer nisam zadovoljna kako su mi izvučeni pramenovi prošlog leta, tj. mislim da je to moglo i bolje da ispadne i odlučila sam da se farbam u neku boju najpribližniju mojoj prirodnoj... a u planu su mi pramenovi sad na proleće ponovo. U drugom salonu.  ;D

Vockica

Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

emge

Koji šampon da kupim, ne svidja mi se što je kosa počela da mi se mrsi - i to se onako ućeba, moram rukama da je razmrsim prvo. Ošišala sam krajeve, kaže frizerka da ne djeluje ni oštećeno ni ništa.
Jel ima nešto u supermarketima ili treba i ja da idem kod tog Cvrleta?

Lani

Da probaš onaj Johnson šampon za decu za lakše raščešljavanje kose?
Ivi se strašno mrsila kosa dok nismo njime počeli da je peremo. Postoji i šampon i balzam.

http://www.walmart.com/ip/Johnson-s-2-in-1-Fine-Normal-Hair-Detangling-Shampoo-18-oz-2-Pack/16100671

emge

Nemam problem da je očešljam posle pranja, već ujutro posle ustajanja ili uveče posle cijelog dana.
I to se mrsi sa jedne strane više.

Lani

Pa ja mislim da on u globalu pomaže, jer Ivi primetno lakše češljam kosu.
Enivej, to je jedini šampon koji mi pada na pamet, možda neko ima drugi predlog.

monochrome

margo

Ja sam slucajno nasla sampon koji mi odgovara tj. od koga izgledam kao da stvarno imam kosu :lol: Meni je kosa inace fine, da ne kazem slaba :lol: I probala sam sve one skupe kod kradljivog Cvrleta :lol: I poslednji neki Goldwell nova generacija za volumen :lol: Medjutim, smucilo mi se sve i kupim neki obican Garnier, sampon i balzam, isto nova generacija, Pure briliance, strenghtening shampoo i stavrno radi.
Mina 25.07.2003.

cici

Molim Emge da ode na temu o seksualnoj prevari ili kako se zove tamo sam joj odgovorila koje pakovanje da uzme :lol:

Lani

cici