Sve o kosi (samponi, pakovanja, farbe...)

Started by Dusica, April 29, 2009, 01:55:09 PM

Previous topic - Next topic

cici

kalimero

Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Vockica

Quote from: Ivy on April 27, 2013, 01:43:40 AM
Vockice izvini, tek sada vidim pitanje  :-[

ne blajham kosu godinama...niti ce blans ikada vise dotaci ni jednu moju dlaku:)  :lol:

korisitim Revlonissimo 1001, Dikson B/C i Evolution PP 02, te tri farbe mijesam,jednaku kolicinu svake...i obavezno 9% hidrogen...ne jaci nikako...posto se farbam minimum dva puta mjesecno, ide manja kolicina farbe (od svake oko cetvrtina i manje)  i farbam samo korijen.
:love32:

Ovu kombinaciju cu da sacuvam...sve ove farbe su dostupne u prodaji, pitam jer nikad nisam ja kupila farbu,
Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

AnaK

Kupila sam u Planet hairu, na njihovu preporuku, neko Selective ulje u ampulama, i mnogo mi se dopada. Sad ga ne ispiram, i kosa mi je svilenkasta i poslusnija. Nije bas masno, nekako je vodenasto-masnjikavo. Lani, mislim da bi tvojoj kosi prijalo, kupi za more. U Bulevaru je stajalo na kasi, po 2 ampule upakovane u bledozutu kutijicu, ima u nazivu Life.
Janko 23.7.2002.

Lani

emge

Vidjeh u mom bloku frizerski salon Cvrle se otvorio.

moma

i ja moram da kupim nesto za kosu na moru
posto je sigurno necu ni fenirati
odmara :)

anelore

Jaoj kakva je meni bila kosa na moru  :crazy: operem je posle plaze i bazena, na vlazne siske stavim rajf i odem na veceru i druge vecernje aktivnosti, kad se vratim skinem rajf a ona stoji zagladjena pozadi, samo se na krajevima siske kovrdzaju   :crazy: Naravno, probala sam i celu da je blago ukrovrdzam, nije bilo sanse, siske se kovrdzaju, ostatak kose pada uglavnom ravno i ruzno. Zato sam odmah u subotu isla na feniranje.
E da, dan pred odlazak mi je frizerka isplela onu kao rajf pletenicu, super je bilo (osim sto ja sa time izgledam kao krupna ukrajinska sluzavka, ali nema veze), cak i uz kvasenje i pranje je izdrzala cetiri dana, preporucujem onima kojima su siske kriticna tacka.

Lani

Strah me i da mislim na to mrcvarenje kose na moru, pesak, sunce, so...  :crycry:
Razmišljam makar da odem malo da je skratim pre mora.

AnaK

Obavezno da je skratis pre mora. Da nema gumica, izgledala bih kao cudo. Cudo.
Anelore, :sissyfight: za poredjenje. Surova si prema sebi :crycry:
Janko 23.7.2002.

Lani

Ja jedino uveče kad se vratim u sobu pa je isperem od soli i ostalih gadosti i posle lepo raščešljam ličim na ljudsko biće. :rofl: Inače preko dana sačuvaj me Bože.  :lol:

anelore

Preko dana sam uglavnom nosila onu maramu/traku za kosu, narocito dok sam gacala za Vidom po decjem bazenu i nadgledala Savino spustanje niz tobogane (ne toliko zbog njega, on je ronio da vadi skoljke iz dubine od oko 2.5 metra, nego zbog drugih odraslih koji su se spustali niz tobogane sa svojom decom i ponekog nedandgledanog usihcenog deteta). U vodi, naravno, traku skinem, ali pet minuta po izlasku iz vode je stavim, da se ne uplasi okolina.

jel

anelore  :lol:

a ja npr obozavam kako mi izgleda kosa na moru
od soli se ukovrdza i tako doooobro izgleda

ahahah, al sam skromna  :lol:

ja sam jedino od preparata za kosu ovde van mora koristila neki
kao prirodni sa jedinim sastojkom :morska voda  :rofl:
My name is Luton, Robin Luton :lol:

moma

kupila sam neki mnogo lijep sampon+balzam u dm
after sun
i bas mirise na losione za tijelo after sun
ima i ulje za kosu takvo

Finalina

videla sam taj, super je

ja bas cesto koristim dm sampon&balzam, taman su mi po svemu, a posebno po ceni u odnosu na ostale u istoj klasi