Sve o kosi (samponi, pakovanja, farbe...)

Started by Dusica, April 29, 2009, 01:55:09 PM

Previous topic - Next topic

AnaK

Liči na laneno, npr. Nema neki jak ni miris ni ukus.
Janko 23.7.2002.

cici

Skupo je baš, ono malo pakovanje se časkom potroši.

mica

zdravo svima,
ja sam resila da rizikujem i narucila to malo pakovanje arganovog ulja i evo vec mesec dana kako ga koristim. Jednom nedeljno pre pranja sam ga nanosila na krejeve i pomalo na teme kose i tek sada posle nedelju dana sam se usudima da pricam o rezultatima!
prosto sam se zaljubila u arganovo ulje i izbacila sve silne skupe preparate za negu kose! Uz ovo ulje kosa mi je dobila sjaj koji su preimetili ljudi oko mene, a da im nisam ni govorila sta trenutno koristim! Pocela sam malo da istrazujem o tom ulju i iznenadila se koliko je lekovito i bogato vitanminom E. Na sajtu ga preporucuju i  za negu lica , pa eto nedelju dana kako se mackam svako vece umesto nocne kremice i koza mi je bas bas meka, a nema onog teskog sjaj kao od vecine ulja. Sto je najbitnije nema parabena niti bili kakvih hemijskih sastojaka, pa osetljivo podrucje oko ociju takodje hranim ovim ''tecnim zlatom''. Umesto silnih kremica i antirida koje ne kostaju malo, slozicete, za ove pare dobijete esenciju vitamina E u prirodnom obliku koja vam traje mesecima. ma isplati se, to znam znam svaki put kada osetim pod prstima kako mi je koza meka i od  kada iuzivam u prirodnom sjaju svoje kose. :dance1:

AnaK

Sjajno zvuči. Kakva ti je kosa inače, mene malo plaši ulje na temenu  :nokti2:
Janko 23.7.2002.

mica

znam i ja se nisam usudjivala da ga stavljam na teme na pocetku jer inace imam masno teme zbog cega sam morala kosu do skoro da perem svaki drugi dan. Onda sam procitala da arganovo ulje regulise prekomerno lucenje sebuma i resila da probam. Stoji da se malo teze ispere ali sada kosu perem svaki treci dan! da li je do ulja ili ne, ne mogu da tvrdim, ali stanje mi se sto se tice mascenja kose nije pogorsalo, cak naprotiv!

AnaK

Janko 23.7.2002.

Ivy

Lukina mama

jel mozes da das link, da vidim kako se to zove na engleskom da probam da ga nadjem ovde?

EDIT Nadjoh :D
Luka ,09 April 2005

AnaK

Quote from: Ivy on October 27, 2009, 10:09:39 PM
gdje ja to da kupim? trazila sam, nema :girl_cray:

Ivy, ostavih negde ranije sajt uvoznika, pitaj njih. Ovde su preporučivali bio prodavnice  :think:
Janko 23.7.2002.

mica

ja sam kupila na sajmu malo pakovanje , kada mi je ponestalo nasla sam ih u Biospajzu na Kalenic pijaci, mislim da na sajtu uvoznika ima vise informacija o tome gde se moze kupiti, ja samo ne bih da ispadne da bilo koga reklamiram, pa zato ne znam da li smem da stavim link.
oni su ekskluzivni uvoznici arganovog ulja za Srbiju tako da ako progooglas malo-naici ces na njihov sajt.

Ivy

raspitivala sam se, nema..ostaje mi samo jos da provjeri drugarica u Budvi...

andjela1981

pridružujem se pohvalama za arganovo ulje. ja ga koristim kad farbam kosu ubacim ulje u farbu i kosa mi bude mekana i sjajna.

andjela1981

Cula sam da arganovo ulje moze da se kupi sutra u Novom Sadu na Trgu slobode u okviru nekog sajma  :clap:

TINK

Posle mesec dana upotrebe moram da se pohvalim John Frieda proizvodima. Kosa mi je bukvalno zivnula, oporavila se nacisto, vec posle prvog pranja se video pomak. Imaju kolekciju za plavuse, brinete i crvenokose. Ja kupujem sampon, omeksivac, pakovanje, sprej za ishranu. Sve za brinete  :). Kosa mi je mekana i izgleda zdravo, zaista sam mislila da mi je sisanje jedino resenje  :'(. Evo kako izgleda, ne znam da li ima kod nas dase kupi. Ovde mu je cena svakog produkta oko 9 eura.

disco2000