Sve o kosi (samponi, pakovanja, farbe...)

Started by Dusica, April 29, 2009, 01:55:09 PM

Previous topic - Next topic

Ivy

Quote from: Glitter on April 29, 2009, 09:45:38 PM
mislim da lisap farbe ne mogu da se kupe osim ako neki od frizera zeli da ti ustupi ili proda, a sampone i regeneratore kupujem kod mog frizera

da..kod nas imaju svoje frizere - zastupnike..

Glitter

Quote from: Ivy on April 30, 2009, 12:24:59 AM
da..kod nas imaju svoje frizere - zastupnike..
a stvarno su sjajni proizvodi
farba se skoro i ne ispira

Masha

Cici, zaboravila si svoje cuveno natural pakovanje  :girl_haha:

AnaK

Ja se farbam revlonissimo farbom. Do nedavno sam mešala 2 boje, sad se farbam svetlijom od te dve.
Šampon/pakovanje menjam - povremeno kupujem u nekoj frizerskoj zadruzi nešto za suvu kosu.

Despina, u koju se boju farbaš?
Mislim da je za pokrivanje sedih najbolji 6% hidrogen.
I da na farbi piše da ih pokriva.
Janko 23.7.2002.

Finalina

redken je ekstra , za negu i stajling

wella mi je omiljena, ali u nedostatku iste cesto biram i shwarzkopf

maxic

Redken - uglavnom, sad sam kupila nesto nepoznato ION ili tako nesto i super je.
Je l neko koristio Kerastase proizvode? Dva puta su mi u salonu satvljali neko njihovo pakovanje, odlicno je, ali nikad mi nije trebalo, pa nisam ni kupila, a bas bih mogla.

Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

aleks

Ja mislim da je Rafa hvalila Kerastase, to mi je ostalo u secanju jos od ranije. Sve nesto planiram da kupim. Trenutno koristim neki sampon GUHL, na bazi piva i odlican je.
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

Xe

Ja cu sad sve lepo da zapisem, da da se, kad dobijem platu, pravim vazna u parfimeriji :)
Uglavnom palette, jer pokriva sede, a i slabo se ispira (bar u mom slucaju). Probala Garniere, isprala se iz dvaput, a sedu kosu ofarbala u neku Tito-zutu  :o Zakljucak: nikad vise.
Posto imam kvalitetnu kosu (bar nesto dobro od ove dlakavosti :lol: ) mogu da stavim bilo koju farbu, jedini problem mi je sampon, jer imam s vremena na vreme seborejuna celu i glavi, pa dobijem perut - a tu nista ne pomaze :(
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

MissL

Sa Garnierovom plavom sam ispala svetlo-smedje-zelena jednom prilikom  :wall:
Obicno sam uzimala Keune za kucno farbanje, oni su odlicni, posle sam otkrila divnu nijansu u Palette De Luxe koja mi je unakazila kosu, a kad se farbam kod frizera oni imaju neku meni nepoznatu liniju proizvoda, farba ispadne OK, ne skida kozu sa temena :lol: a pakovanje savrseno mirise (sto je inace najbitnije za kvalitet kose :lol: )...
Ono sto je meni bitno, imaju neke kapi koje stave nakon feniranja da kosa ne bi reagovala na vlazno vreme i one su stvarno delotvorne... Otkrila sam da ih uvozi neka firma iz Smedereva, ali prodaje samo frizerskim salonima  :girl_cray:
Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

niya

Meni sve farbe odgovaraju  :good:

Pakovanje za kosu sam pre kupovala u beauty salonu (pogledaju mi kosu i daju sta treba), ali sada se nema vremena ($$$) pa jednom mesecno stavim, (jaja, maslinovo ulje, AD kapi, jos stosta sto mislim da valja iz frizidera)... drzim jedno sat vremena i super.

23.09.2009
Aaliyah Riley Anna
Rhea Neve Emma    
Xenia Kiera Leah

niya

Quote from: Xe on April 30, 2009, 09:47:45 AMPosto imam kvalitetnu kosu (bar nesto dobro od ove dlakavosti :lol: ) mogu da stavim bilo koju farbu, jedini problem mi je sampon, jer imam s vremena na vreme seborejuna celu i glavi, pa dobijem perut - a tu nista ne pomaze :(

Ima li tu da se kupi Oronazol?
Ako ima, probaj....
23.09.2009
Aaliyah Riley Anna
Rhea Neve Emma    
Xenia Kiera Leah

cici

Quote from: Ivy on April 30, 2009, 12:24:01 AM
:lol:

isto sto i ti  :bighug:  i jos par stvarcica pride  :-[ jesi li nasla anti-snap???

Lisaph samponi, pakovanje...VolEm i Redken ali ga nema vise kod nas...Gliss Kur pakovanje  nije lose...Alfaparf i Vishy ampule...Revlon sprej za suvu kosu....i one moje muckalice  :pleasantry: AD kapi, Pantenol rastvor, vitamin B u ampulama, ricinusovo ulje....

farba palletina, revlonissimo sam narucila, cula sam da je dobra farba, ali nema ga u prodaji...farbam se svakih 15-20 dana  :innocent:

Naručila sam anti-snap :mrgreen:  Nema šanse da opet stavljam te mućkalice na glavu, svaki put je borba da ne :puke: Revlonissimo su odlične, bar meni crvenokosoj.Ne ispiraju se mnogo a i kad se ispere bude lepa boja.

Beatrix Kiddo

Quote from: Ivy on April 30, 2009, 12:24:01 AM
:lol:

isto sto i ti  :bighug:  i jos par stvarcica pride  :-[ jesi li nasla anti-snap???

Lisaph samponi, pakovanje...VolEm i Redken ali ga nema vise kod nas...Gliss Kur pakovanje  nije lose...Alfaparf i Vishy ampule...Revlon sprej za suvu kosu....i one moje muckalice  :pleasantry: AD kapi, Pantenol rastvor, vitamin B u ampulama, ricinusovo ulje....

farba palletina, revlonissimo sam narucila, cula sam da je dobra farba, ali nema ga u prodaji...farbam se svakih 15-20 dana  :innocent:

A kakve to muckalice pravis?
Meni treba nesto sto bi mi nahranilo kozu glave, uzasno se peruta i ne lici mi na obicnu perut... i ne pomazu obicni samponi protiv peruti... :no:
Balša  02.09.2002.
Varja  29.07.2004.
Uroš   07.05.2007.

kalimero

Ajd sad meni da pomognete :rofl:

Nešto za jačanje dlake??? Mislim, ja imam kose na glavi, nije da nemam, ali je toliiiiiikoooooo tanka, da ko da je nemam ..... pozadi još i djene djene, ali napred je skandalozno....

ja predvidjam sebi perike za jedno 20 god.... :wall:

A pritom se i jezivo brzo, je l te, masti, pa je i perem na 2 dana :wall:

ja ću da :puke: od moje kose
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

cici

Ako je tanka dlaka tu nema pomoći, i moja je i probala sam svašta.Jedino neke ampule za stimulaciju rasta da se malo počne da raste nova pa će izgledati gušće.Ili neko pakovanje za regeneraciju i rast.