Main Menu

Sisanje palca i ostale 'zanimacije'

Started by Margarita, July 05, 2010, 01:52:15 PM

Previous topic - Next topic

Xe

Odvedi ga kod zubara, ne da ga zaplasis, vec da zubar vidi ima li problema zbog njegovog sisanja palca. Ako nema, pusti ga nek uziva  :flower:
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

Margarita

Isli smo vec, zasad nema posledica. Ma na palac sam vec oguglala, ali :nokti2: me brine.

disco2000

Laki gricka nokte :wall: i na nogama :crycry:

jel

Quote from: Marty Maraskino on July 05, 2010, 06:35:49 PM
Laki gricka nokte :wall: i na nogama :crycry:
salis se, to prvi put cujem

a dosla sam dvk -da sam ja sisala 4prsta do 6,7godine  :rofl:
i Zoja sisa palac intenzivno, to je prosto nasledno  ;)
My name is Luton, Robin Luton :lol:

Xe

Quote from: Margarita on July 05, 2010, 05:45:35 PM
Isli smo vec, zasad nema posledica. Ma na palac sam vec oguglala, ali :nokti2: me brine.
Onda opusteno :)
I nije grickanje noktiju znak nervoze - kod mene je bio znak da duboko razmisljam.  :girl_haha:

maxic

Anja je kao Iva prestala da gricka nokte, kad je prestala da vuce cebence sa sobom, onako iz cista mira.
Milos kao Petar, krije se u vrticu, tako sto se prekrije cebencetom. Tako se uspavljuje, tako gleda ujutro i uvece crtace. Mislim da ce prestati da sisa palac kad i ostavi cebence, negdje u srednjoj. Primjetila sam otkako je na raspustu, da ga cesce uzima i onda i sisa prst, jer mu je dostupan , u skolici nije. Sad ja odnesem "blenkija" u sobu i stavim pod jastuk, mada on ode vise puta u toku dana da ga posjeti.
Racunala sam da ce biti kao Anja, da ce sam od sebe prestati, ali nece biti lako izgleda. Necu ni da brinem. Proteza nam ne gine, s tim sam se pomirila odavno.
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

Finalina

kod nas nje bilo sisanja palca, a grizenje noktiju je na svu srecu brzo proslo ( koristila sam nekoliko puta inoxa lak )

marty, ne secam se kod od ovo dvoje, ali isto je tako cackao i noge tj grizao nokte na nogama :rofl:

Elanor

ja sam sisala kaziprst i srednji prst, negde do polaska u skolu. 3 godine mladji brat me je zezao (a tek je progovorio) 'vija beba', jer je on uspeo da prestane da sisa palac :D
grickala sam i nokte, ali nikad do mesa. to sam radila duuugo, mozda do osmog razreda.

milena je dugo imala cuclu, bila je vec velika. ne gricka nokte, za sada (ali ja mislim da sam pocela kasnije).
filip stavlja prste u usta, povremeno, ali menja i nije mu neka navika.
mislim da imam srece po tom pitanju, za sada :)
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

Maki

Vec am pisala na bebecoj temio Olgi i sisanju palca.Sad ste me prestravile.Ona toliko uziva da je vidim kako ga coca do fakulteta.Sofija nema tih ispada.Jedno vreme je kidala nokte jedne ruke drugom.Ali, posto sam ja grozna majka, ispricala sam joj najuzasnije price kako ce joj nokti zauvek ostati ruzni, nece moci da ih maze,niko nece hteti sa njom da se rukuje....Onda smo mazale Diklu jedno vreme i prestala je.
A mm(37) gricka nokte od malena i nema nameru da prestane.KAze da uziva u tome.

Lani

Ja nikad nisam grickala nokte, to mi uvek bilo gadno ali zato mi se i dan danas omakne grickanje zanoktica ili čupkanje gornje usne.  :crazy:

Xe

Ja i danas grickam unutrasnjost usana kad sam nervozna.  :crazy:

Glitter

Summer

MM (32 godine) nema vise zanoktice, nego rane oko noktiju! Uzas. Malo gricka, malo rukom skida. Prestaje povremeno, kad mu mnogo krvari. Muka mi je lad pogledam. Nadam se da mi nece deca povuci na njega  :nokti2:

Za sada su ok.

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

Xe

Izgleda da smo svi frikovi, zato mame - opusteno  :girl_haha:

Margarita

ne znam gde smo sve pisale o grickanji noktiju, ali mogu ovde da se nadovezem

razgovarali smo pre jedno desetak dana o grickanju, izjasnio se da bi voleo da prestane (samo da palac ne diramo :lol: )
predlozila sam da mu namazem gorki lak, ili gel, da ne bi trpao prstice u usta, ali nije hteo ni da cuje
onda smo se dogovorili da ce dobiti nagradu po izboru (cak i igracku, ako treba :D ) kad noktici porasto dovoljno da ih secnemo makazicama
i moram da se pohvalim da ima napretka, bele se pomalo :clap: na kaziprstima je jos kriza, ali ostali prstici se polako dovode u red :)