Main Menu

Puder

Started by linga, July 08, 2010, 08:08:31 AM

Previous topic - Next topic

cici

Razumela sam sta hoces da kazes, jeste mnogo kad odjednom treba da das nekoliko hiljada za nesto.

Glitter

preko mu je cena 55-60 dolara, ovde je isto samo u evrima

Gost51

Quote from: Finalina on September 29, 2011, 01:19:44 PM
vec neko vreme jaaako retko stavljam puder, imam neki lorealov sa pumpicom ( ne znam ime , kupila sam ga u prolazu) ... na jesen cu se posvetiti sminkanju, planiram da uzmem provereno nesto ( ili CD ili EL ) ... vichy mi ne prija na nervnoj bazi, a nije da nisam probala ( meni nekako odstoji njihova kozmetika i za negu i za dekoraciju ) ... nivea tonirana je sasvim ok, najvise kao podloga za dobar transparentni puder kada nije u pitanju neko jace sminkanje

a sta ti znaci , jackie, ovo "pih" :rofl:
pa kad vidim sta sve zene koriste
mislim cijene i marke
meni uvijek zao za sminku da dam
a nije da mi nije potrebna

cici

Za sminku i cipele nikad mi nije zao para.

Lani

Na šminki ne treba štedeti, posebno na tim stvarima što idu na lice.

Finalina

malo zena tretira puder kao bar 65% celokupne sminke (valjda zato sto uglavnom ne koriste puder kako treba) i da sto je puder bolji uz jednu maskaru i karmin ( sto moze i rumenilo i senku da odmeni ) lice moze da izgleda vrhunski

jackie, ja npr ne idem kod frizera (smara me to najstrasnije) pa sracunaj koliko je to mesecno za neki komad sminke kada vec pominjes novac u pogledu tih nekih zenskih stvari

Gost51

Finalina

Glitter

ja sam jednom pokusala u svojim tinejdz danima da ustedim na puderu.
Isla sam ulicom sa kapuljacom na glavi, rane po licu lecila gentamicin inekcijama i svi su me pitali da li sam kopala boginje. E sad slobodno zamislite kako je to izgledalo. Par fleka na licu jos uvek imam od tog eksperimenta.
Nikad vise. Ili se ne sminkam ili na lice stavljam sta valja.
Ex kaze da sam razmazena

Finalina

ne brkaj puder i razmazenost da ne bi ovde rekli da je ex u pravu :lol: ... za puder si ti svakako :rofl:

rafa

I ja sam imala u mladosti lice koje je moralo da se pazi i redovno cisti da bi bilo lepo, i od onda mi je ostalo da moram da pazim sta stavljam na lice.
I puder (i podloga) jeste najvaznija tacka sminkanja i investicija. Dzaba ti sve ostalo ako ten nije lep i ako je na lice stavljeno nesto sto ce ga unistiti (a desavalo mi se).  :innocent:

Leti ga ne koristim, ili vrlo retko samo compact.
10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

Glitter

Quote from: Finalina on September 30, 2011, 11:58:00 AM
ne brkaj puder i razmazenost da ne bi ovde rekli da je ex u pravu :lol: ... za puder si ti svakako :rofl:
pa mozda maaaaalko  :-[ podnosljivo takoreci  :lol:

Finalina

ako je tebi podnosljivo nemoj misliti da je i drugima :lol:

Glitter

pa znas kako, ja imam takvu kozu da mi nikad do sad nisu odgovarala dva pakovanja iste kreme uzastopno, sa puderom jos i izlazim na kraj, kupujem ispod zita upola cene, to nije razmazenost, a ako jeste onda je podnosljivo.
ex je covek koji  je meni zamerao sto mi se na plazi uklapaju boja papuca i kupaceg...on nije ama bas nikakvo merilo

Finalina

glitt :kiss1: za uklapanje boja, ali ovo ispod zita ti ne oprastam :lol: