Main Menu

Zakrpe

Started by AnaK, August 13, 2010, 12:38:19 PM

Previous topic - Next topic

janavi

pa doooobro, mogu ja i zakrpu da pošaljem :rofl:
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

AnaK

Ja sam se vratila zakrpama, ubi me Janko sa iscepanim kolenima na skupim slim farmerkama. Elem, poskidala sam sa jednih divnih chicco neobične džepove, dobila od mango jednu starwars zakrpu, skinula amblem sa majice koju je prerastao... Mora da se zašije čak i ono što se kao lepi peglom, odlepljuje se :burko:

Al' imam molbu. Ko svraća u H&M neka pogleda ima li ovakvih, i drugih na tu temu zakrpa:

http://www.ebay.com/itm/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=110715988172+&item=110715988172&lgeo=1&vectorid=229466

Pa da mi pošalje poštom, u koverti :lol:
Janko 23.7.2002.

Finalina

puta dva, molim.... sedam pari pantalona se nakupilo ( pet je vec krpljeno umetnickim stopom :lol: ) , a ja nikako da nadjem dobre zakrpe (nije da ne trazim)

Ela

U pravo vreme podigoste temu, intenzivno trazim zakrpe, do sada bezuspesno...

AnaK

Ja sam stvarno zaključila da su preskupe, i definitivno moraju da se šiju čak i kad su lepljive. Te sam te jedne farmerice pretvorila u rasadnik zakrpa - zanimljivi džepovi, plus nogavice isečene u ovalne komade. Pokazaću vam ovih dana urađeno, moram sutra samo da kupim onaj narandžasti konac za teksas.
Janko 23.7.2002.

maxic

Ja nemam bas blizu H&M ali pogledacu ti u JoAnn's Fabric oni imaju tih dzidza, osim ako ti nije hitno.
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

AnaK

Nije hitno, generalno - Star wars, lobanjice i tako to :)
Pogledaću ja sutra za lobanjice u obližnjoj pozamanteriji, ali SW sigurno nemaju, a imao ih je H&M prošle sezone, zato ih se setih  :girl_haha: :kiss1:
Janko 23.7.2002.

Deda

Kod nas na buvljaku , gomila zakrpa , svaka po 50 din . Staaalno kupujem
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Mirka

Što vas volim bre  :kiss1:
Pitam se još odavno gde da nađem zakrpe
Kosta, 27.05.2004.
Todor, 03.10.2009.

janavi

moje dete prestalo da cepa pantalone, od kad sam ukinula tepih u dnevnoj, pa više nije na podu :rofl:
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

Finalina

dedo, bi li dobacila neku do nas ovde?... za muske pantalone ( meni odgovaraju neke najobicnije, nista likovi i sl )

aleks

pogledacu i ja u h&m kad budem isla.
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

AnaK

Hvala  :bighug: :kiss1:

Fina, u Bagatu na Bulevaru ima lep izbor dečačkih - automobili, formula, neki amblemi. Ali su 150 din :burko:
Janko 23.7.2002.

gasha

ja kupujem antilop zakrpe, one za rukave, kupim 2 obe usijem, i mirna sam, jer obuhvati veliku povrsinu, jer je oko rupe materijal prilicno istanjen
ima u svim bojama, lepo se peru i kostaju 300din,
Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

AnaK

Meni se one nekako baš ukrute posle par pranja, zato sam i odustala od njih. Ne znam gde grešim  :think:
Janko 23.7.2002.