Main Menu

Kolica za bebe

Started by Gost51, August 14, 2010, 08:13:03 PM

Previous topic - Next topic

Elanor

meni je kod bebecih kolica bilo najvaznije to da na njih moze da se nakaci auto-sediste (tj da imaju svoje).
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

Deda

Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Lani

Odmah sam prestala da se žalim da su mi kolica teška.  :rofl:

Deda

Ja sam , kad su prestala da mi trebaju, videla kolica za moj slucaj-malu i veliku bebu . Kako bi mi bilo lakse da sam imala, ili makar onaj dodatak za kolica  :'(
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Elanor

chicco i peg perego imaju vec predvidjeno ojacanje na koje starije dete moze da stane, da se vozi iza kolica.
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

Lani

Ima, to je super, videli mi nedavno u Enci menciju.  :)
Ovaj neki fazon...

aleks

Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

Lani

Aleks, to je taman za tvoj i moj "slučaj", mala beba + veće dete.  :girl_haha: :girl_in_love:

Elanor

samo pazite, ne moze svaka od tih dasaka da se instalira na svaka kolica.
ja sam uzela neku koja je bila istovrameno i za stajanje i za sedenje, bila je preglomazna za nasa kolica.

plus, ta cuda su stvarno bila nesrazmerno skupa onda kada sam ih ja trazila.
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

disco2000

Meni su kolica za L bila potpuni promasaj, pet puta se nije provozao, urlao je za sve pare :rofl:
Sad se P vozi, nije losa :rofl: valjda ce da se isplate konacno, potpuno su nnova...
Stoje mi u gepeku, nema sanse da ih nosim do IV :nokti:

Despina

upravo, ja sam se pokajala sto sam kupila dole kolica za S., Peg Perego neki novi model kostao oko 450e :crazy:
mnogo su teska, tesko se upravlja, za sklapanje i rasklapanje trebaju dvije ruke, totalno su mi rasklimana
A, L, S

Lani

Quote from: Marty Maraskino on August 14, 2010, 10:16:55 PM
Stoje mi u gepeku, nema sanse da ih nosim do IV :nokti:

I mi ćemo ovako.  :)

disco2000

Nije ni to pesma :nokti: moram da je spustim na sediste dok izvadim kolica i rasklopim ih :nesvest: pa isto posle, samo obrnutim redom :rofl: A kako cu kad krene da se prevrce, pojma nemam :lol: sa L nismo stigli dotle :wall:

Glitter

nasa su bila neka anonimus kupljena za 8 hiljada, imala su 4 polozaja, korisitli smo ih i zimi i leti prakticno od prvog dana i sto je najbitnije, ja sam se na 5. sprat pela, u jednoj ruci aleksa u drugoj sklopljena kolica (skapala su se dugme pa ih zgazim nogom-dakle jednom rukom) i kese iz prodavnice-vrlo lagana...nisu bila dugotrajna, posluzila su taman koliko su trebala...

emge

MI imamo Peg Perego, sa svim onim dodaticama. Koristila ih Marta, koristi ih Marko sad. Ja sam zadovoljna, mrdnula nisu. Zaista je teško da ih rasklopiš sa jednom rukom, imaju oko 8kg sama - koliko se sjećam, ali ja nemam nijedan stepenik do kuće.