Main Menu

Saobraćajna tema - Zemun, tebra

Started by AnaK, May 05, 2009, 05:57:26 PM

Previous topic - Next topic

Kafica

Čoko, naježila sam se :nokti:
:bighug:

Prvi sudar sam imala zimus, ova Elanorina situacja, zakucala sam se u auto ispred pri uključivanju na Autokomandu sa autoputa, nekih 10km/h, Ana u autu. Sve je prošlo bez posledica, ali i sad kad se setim tog osećaja, nije mi dobro :(

Ana 25.10.2004.
Zakon o održanju energije :girl_smile:

Glitter

Quote from: chokoladica on June 11, 2009, 08:32:48 AM
Glitter, mojne se pravis pametna  :lol: Da, vozi se brze kad gustina saobracaja to dozvoljava. U Beogradu ,ujutru , mozes da smatras dzek potom, kad gazelu prelazis u 3. ili 4. brzini.  :)
ah kad meni neko kaze autoput ja to posmatram od bubanj potoka pa nadole, mislim faking sam se odvikla :lol: :lol: :lol:

rafa

choko  :o :bighug:

jednom sam udarila nekog dedicu ispred sebe :) . stajali smo oboje na kruznom toku, ja posmatrala i videla da vec par (dve :ces:) sekundi niko ne nailazi i dala gas bez vracanja pogleda na auto ispred, lose procenivsi da je dekica vec krenuo.

pas (koji se po marfiju nasao u autu) je lajao, aleks je plakao, deda je vikao da hocu da ga ubijem, a teodora je uzvikivala 'mama, jel si stvarno htela da ubijes dedu?"  :crazy: :crazy: :rofl:
10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

AnaK

Dakle, drugari, Beograd je definitivno opasan grad. Još se tresem od današnje dogodovštine.

Mesto dešavanja Zemun, oko pola 5. Ulica Tvornička, kod Obuće Beograd. Ja u koloni koja se kreće 20 na sat jer je semafor na raskrsnici sa Vrtlarskom zatvoren, a tu je i autobuska stanica. Ispred mene veliki crveni auto, nisam sigurna da li je neka honda ili hjundai. Na pešačkom prelazu dvoje - devojka i momak. Devojka prelazi ulicu, ispred crvenog ili automobila pre njega. Crveni praktično stoji, i momak zakoračuje na pešački prelaz. Crveni kreće ispred momka i prolazi. Momak udara rukom po gepeku crvenog automobila. I prelazi pešački isrped mene. Kroz vozačev prozor crvenog automobila se pomalja ruka sa pištoljem. Neko sa stanice viče Pazi!. Pešak viče 'Nećeš valjda da pucaš!', i on vadi pištolj negde iz bermuda i trči ka odškrinutim metalnim vratima Obuće beograd i staje iza njih, sa glavom koja viri i pištoljem. Neko vreme se ništa ne dešava, a onda crveni auto prelazi u suprotnu traku, daje gas, i odlazi.

Šta da vam kažem. Nisam znala da l' da zaležem ili bežim iz kola, nisam se setila da slikam, pokušavala sam da zapamtim registraciju i nisam uspela. Jedina sreća je što se sve dešavalo u odlasku u vrtić, pa sam bila sama. Katastrofa.
Janko 23.7.2002.

janavi

Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

Glitter

uh bre
opet cu napomenuti onu prednost malog grada, pod pretpostavkom da su i sanse za ovako nesto umanjene...

:bighug:

Tchi

limun

Uzas, jezivo...uvek nekako mislim da se ovakve stvari ne desavaju zaista u nasem gradu. A onda, realnost me opasno prodrma...

Srecom da si bila sama i da do nedajboze situacije ipak nije doslo.

Deda

Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Kafica

Ana 25.10.2004.
Zakon o održanju energije :girl_smile:

Xe

Citam i ne verujem :(
Meni se slicno desilo pre par meseci u tunelu kod naseg Mosta slobode. I dan-danas mi nije svejedno kad tuda vozim.
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

AnaK

Ja sam stvarno još u šoku. Ponajviše što auto nije Audi, što nije bila ponoć, i što je i pešak bio naoružan, a meni nije delovao kao lik sa pištoljem.

Do danas, mislim da bih i ja opušteno udarila po gepeku auto koji mi praktično pređe preko stopala na pešačkom prelazu. To mi je valjda i najtragičnije - prestup zbog koga je potegnut pištolj.
Janko 23.7.2002.

Tchi

Quote from: AnaK on June 24, 2009, 07:36:13 PM
Ja sam stvarno još u šoku. Ponajviše što auto nije Audi, što nije bila ponoć, i što je i pešak bio naoružan, a meni nije delovao kao lik sa pištoljem.

Do danas, mislim da bih i ja opušteno udarila po gepeku auto koji mi praktično pređe preko stopala na pešačkom prelazu. To mi je valjda i najtragičnije - prestup zbog koga je potegnut pištolj.
pre nekih godinu dana na parkingu interexa su pucali na coveka zato sto im je zauzeo parking mesto  :fool:

AnaK

Da, sećam se te priče iz novina  :girl_sad:
Janko 23.7.2002.

Deda

Lepo je reko meni otac pre neku nedelju da ne psujem dok vozim, bez obzira ko sta uradio....i koliko je kriv...ne znas vise kakvi luaci setaju ulicama...
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006