Main Menu

Saobraćajna tema - Zemun, tebra

Started by AnaK, May 05, 2009, 05:57:26 PM

Previous topic - Next topic

rafa

Meni omiljena kategorija.
Ides normalno brzo po gradu, neki majstor se ni ne okrecuci da pogleda ukljucuje iz sporedne ulice iduci 20 km/h zbog koga moras dobro da stisnes kocnice i zalepis se sa soferku. Naravno, posle 30 metara i tebe kome para na ushi izlazi, skrene u prvu levo.  >:( >:( :wall:
10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

kalimero

Quote from: rafa on May 07, 2009, 06:59:03 AM
Meni omiljena kategorija.
Ides normalno brzo po gradu, neki majstor se ni ne okrecuci da pogleda ukljucuje iz sporedne ulice iduci 20 km/h zbog koga moras dobro da stisnes kocnice i zalepis se sa soferku. Naravno, posle 30 metara i tebe kome para na ushi izlazi, skrene u prvu levo.  >:( >:( :wall:

jao, rafo, na te sam skroz zaboravila.....  :girl_haha:

i da prijavim.... djubretari ili perači ulica u kontra smeru u jednosmernoj ulici u 8h :wall:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

chokoladica

Ne bih da otvaram novu temu, nema veze sa zakonom, ali ima veze sa saobracajem :lol:
Uglavnom, nije toliko smesno sto danas umalo da imam saobracajku... Mogu vam reci da sam se bas uplasila i da mi uopste nije jasno kako sam nastavila da vozim, s obzirom da mi se noga (ona na kvacilu) tresla, a boga mi i obe ruke  :lol: Dakle , krenem do faksa, na autputu, relativno prohodno, vozim jedno 60-70 , drzim odstojanje kao i uvek.. Mozda sam se malo i opustila, ne znam.. U jednom momentu je baja ispred mene toliko naglo  zakocio (ona uzasna skripa da se covek najezi), ja krecem da kocim, i shvatam da nema sanse da ga ne udarim. Po inerciji okrecem volan u desno i ulazim u drugu traku u kojoj srecom nije bilo nikog.(ja sam bila u brzoj traci)  Na kraju sam stala tek posto sam prosla taj auto, i pola jos jednog(dakle ceo manevar se odvija pod kocenjem  :nokti: ). Ljudi.. mislim da necu preterati ako kazem da se sve odigralo za desetak sekundi. Onda sam naravno poocela da razmisljam, sta bi bilo da sam se zakucala (jesam bila vezana , al opet), a onda..sta bi bilo , da je u toj srednjoj traci bilo vozila, ili bar nekog ko je isao brzinom koliko i ja.. Ipak nije zanemraljivo kad te spici auto brzinom 60/70 na sat..  Muka mi je vise od voznje po Beogradu.. MUKA!!

AnaK

Janko 23.7.2002.

Dusica

Choko :o :nokti:
Ma  bitno da ti se nije nista desilo

chokoladica

Ama znam, dobro..ma odlicno je proslo.. ali covece....  :nokti: Nije ni cudo sto sedim brzinom svetlosti  :lol:

emge

Da si se skucala u njega, bila bi ti kriva. :nokti:

A, tek ne daj bože da je neko bio u srednjoj traci, mogla si da nastradaš i da opet budeš kriva :nokti:

Sve je dobro prošlo :bighug:

Elanor

choko :bighug:

ja sam jednom udarila u kola ispred, s nekih 30. samo su mi se malo zguzvala kola napred, fiat u kog sam udarila prosao s par ogrebotina, ali sam ja to popodne dobila temperaturu (doktorka me uveravala da ne moze biti od stresa, ali ja sam sigurna da jeste).
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

mango

Uh, prosla sam to, i to sa Matijom u kolima, kod Vera... jos me strava drmne kad se setim... isto sam imala srece da u desnoj nije bilo nikoga, a da je bilo, dete mi je sedelo nazad... to je voznja, ne vredi da se covek vraca previse na to, ali iskustvo je dragoceno. I do tada sam pravila razmak, a od tada, cini mi se, mnogo intezivnije pratim saobracaj i sve retrovizore koristim maksimalno.

Dawn

MissL

:blink:
Dobro je da je proslo kako treba  :kiss1:
Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

cici

Ela

:bighug:

Ja sam pre neki dan popizdela. Prolazili smo pored Kalenica i riba u dzipu je ladno parkirala auto na samom semaforu, zakljucala auto i otisla.   >:(
Htela sam da slikam i posaljem da se objavi, sve sa brojem tablica. 
Jako se iznerviram svaki put kada to vidim, a uopste nije retko.

Glitter

zar nije brza traka za malo vece brzine :ces:

chokoladica

Quote from: chokoladica on June 10, 2009, 01:36:37 PM
Dakle , krenem do faksa, na autputu, relativno prohodno, vozim jedno 60-70 , drzim odstojanje kao i uvek..
Glitter, mojne se pravis pametna  :lol: Da, vozi se brze kad gustina saobracaja to dozvoljava. U Beogradu ,ujutru , mozes da smatras dzek potom, kad gazelu prelazis u 3. ili 4. brzini.  :)