Lani u porodilištu - stigla Una

Started by Lani, September 10, 2010, 09:58:08 AM

Previous topic - Next topic

Margarita

Iva

I. 24.11.2006.
S. 30.4.2011.

disco2000

Uzivajte, cekamo slicice :love32:

Despina

A, L, S

maripoza

Old enough to know better, but too young to care.

Nanny Ogg

Ajte zene, ne dram'te

rafa

10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

Kafica

Ana 25.10.2004.
Zakon o održanju energije :girl_smile:

linga

Zumbulica

....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

gasha

Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

Lani

Uživamo, sad ode patronažna, zapala mi je ista kao sa Ivom. :crazy: :lol: Već je najavila da neće sutra doći "jer ja sve znam".
Nema veze, makar je previla pupak pa i to nek radi, dobro je, ni ne treba mi za bilo šta drugo.
Mi juče do poslednjeg trenutka nismo znali da li ćemo kući, mm i Iva su već oko 11 bili došli i šetali se po kraju, čekali da im javim. Na kraju nas ipak pustiše. Juče ujutru joj je bilirubin spao na 203, prethodne večeri je bio 243. Todorovićka je prvo bila u fazonu da možda ostanemo još jedno veče ali bila je jedna druga mnogo žuća beba kojoj je trebala fototerapija a nemaju valjda dovoljno tih lampi pa su verovatno onda odlučili da, kad već ne mogu da je sunčaju, ode kući. A i mislim da je pad sa 243 na 203 sasvim dobar.
Sve u svemu, u porodilištu je bilo OK, par iritantnih likova ali uglavnom svi fini, ljubazni, pristupačni. Niko me za tih 4 dana nije nazvao "majko" jel možete da verujete? :crazy:
Porođaj je prošao super, u sali tj. boksu sam bila tačno 3 sata. Dr mi odmah probušio vodenjak, dobila malo indukcije i kad su krenuli jači bolovi epidural. Porodilište je bilo puno toga dana i noći, još svi živi vodili muževe pa je ona soba sa okruglim krevetom bila zauzeta. I zato sam morala u boks. Sreća pa sam brzo završila i nisam morala da slušam devojke pored.  :nokti2: Ne bi mi bilo svejedno.  :nokti2: Epiziotomiju mi nisu radili i ne mogu da dođem sebi koliko je to doprinelo činjenici da se osećam odlično :pljucka: kao da sam se porodila pre 5 nedelja a ne pre 5 dana.

Iva je u totalnom transu naravno. :love32: :rofl: Prvu stvar koju je rekla kad smo izašli iz porodilišta bilo je - jao ima mala usta, neće moći da se šminka.  :lol: U principu je ne čačka mnogo, pokušava da joj stavlja šnale na glavu, mazi je i sl. ali ne dira je previše.
Una sad drema, super je ukapirala sve oko sisanja još u porodilištu tako da zasad nemamo problema s grudima.

Jurim mm da mi prebaci sve slike na komp pa ću da ih okačim danas u FA. I pišem posle još.

AnaK

Janko 23.7.2002.

Deda

Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006