Stairway to Heaven ! Climbing Towers !!!!!

Started by Flyingman-Junior, September 20, 2010, 04:06:39 PM

Previous topic - Next topic

Flyingman-Junior

maripoza

Ja bih ovo probala i da mi ne plate.  :lol:
Mada je malo dosadnjikavo, sto godina do nek stignes gore :D, a nema letenja  :-\ ...... osim ako neces da ti bude poslednji uspon. :lol:
Old enough to know better, but too young to care.

Flyingman-Junior

Ma ja sam dobio ponudu da radim takav posao ali kod nas su stubovi oko 40m. A ovo bih i ja probao.

gasha

Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

maripoza

Idi bre, i visina i visok napon o jednom trosku. :clap: :lol:

MissL

Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

rafa

10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

AnaK

Ja ne smem da kažem da bih za dooobre pare ovo bez problema radila  :-[
Janko 23.7.2002.

AnaK

Da ne otvaram novu temu... Čitam sinoć u novom Zabavniku o Alanu Roberu, Francuzu koji se pentra uz najviše zgrade bez zaštitne opreme.

http://www.alainrobert.com/index.php/english/HOME.html

I sve mi je to onako, da ne poveruješ. Ali sam se smrzla kad sam stigla do ovog dela:

QuoteMeđutim, sasvim slučajno, s dvanaest godina, shvatio je da s lakoćom može da "osvoji" i zgradu, uspinjući se uz nju sa spoljašnje strane. Rober se, naime, iz škole vratio kući i shvatio da nije poneo ključeve. Što se do osmog sprata ne bi popeo...

:nesvest: :nesvest: :nesvest:

A onda, iz mene progovara prava keva: zamislite tu njegovu jadnu majku :nesvest:
Janko 23.7.2002.

maripoza

Ja sam se, kad sam isla u osnovnu skolu, penjala uz gromobran. Al samo na 1. sprat, sto jes jes. :lol: Ulazili kod drugarice u stan preko terase, iz ciste zabave. :) I izmedju dva zida onako kad se podupres nogama i rukama pa cetvoronoske "setas" do vrha.
Razumem ja da je to za roditelje straobalno, al kad neko voli, to im je sto im je (roditeljima). Veca je bila verovatnoca da se povredim na treninzima gimnastike (a i jesam jednom uspesno sebi razbila nos praveci salto sa stolice u dnevnoj sobi :lol:), a jedinu ozbiljniju  povredu koju sam u svim tim svojim vratolomijama zaradila, zaradila sam na treningu plivanja (bilo je i usivanja i nemogucnosti da se hoda :D), gde se covek najmanje nada (cak nisam ni radila nista opasno).

Ovo bas jeste ekstrem :nokti2:, ali samo kad se setim sta sam ja sve radila..... bolje da cutim. :D
A roditelji mi i zivi i zdravi, nekako, ne znam kako. :lol:

AnaK

Ma sve znam  :-X I moji su živi i prilično očuvani, a znam i kako - saznavali su samo za ono što bi pošlo naopako. A to nije ni 2% poduhvata  :diva: :lol:

Ali sa 12 godina toliko odsustvo realnog straha je... pa, indikativno  :girl_haha:
Janko 23.7.2002.