Main Menu

Shopping night

Started by janavi, October 04, 2010, 05:36:49 PM

Previous topic - Next topic

janavi

u petek veče/noć
nađoh info ovde

,,Noć kupovine" u petak, 8. oktobra

Beograd će u petak, 8. oktobra, od 20 časova pa do ponoći, po sedmi put, biti domaćin manifestacije ,,Grazia Shopping Night" i centar najveće modne šoping scene. Pod pokroviteljstvom Skupštine grada Beograda organizuju je Izdavačka kuća ,,Attica Media" i magazin ,,Grazia".

U više od 200 radnji najpoznatijih modnih brendova građani će moći da kupuju sa popustima od 10 do 70 odsto. Biće to ujedno i noć zabave prepuna iznenađenja. Kao i ranijih godina, duž glavne ,,kupoholičarske šoping avenije" – Knez Mihailove ulice biće održan i izuzetno bogat program.
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

cici

Lažovi, ne sećam se da je išta bilo na 70% pri tom Zara ne učestvuje u manifestaciji, bar nije prošli put.

Margarita

AnaK

Svratila sam na neke od prethodnih 2-3. Nijednom se nisam uhvatila ni za šta sniženo više od 10% :burko: Kad u to ukalkulišem gužvu... Čekam info o početku sezonskih sniženja  :turpija:
Janko 23.7.2002.

cici

Jedino sam fino pazarila u Oviesse-u.Kod njih inače znaju da budu normalnije cene a sniženje je bilo 20-30% tako da sam recimo kupila pamučne šorceve za malog dečka za po 300 din.

anelore

Mi smo iskoristili prosli Zira Shopping Party da kupimo patike za MM u Office Shoes sa 20% popusta - on dosao prepodne, probao, rezervisao, i posle cekao 15 minuta da ih plati. Mozda nesto slicno moze i u nekoj drugoj radnji.

Finalina

Cini mi se da je kod nas  ovo totalni promasaj, od ponude do ocekivanja, tako da uopste ne volim ove akcije iako bih volela da ponekad izadjem u nocnu kupovinu garderobe. Metež, otimačina,guranje i foliranje, tako meni to izgleda i ni malo mi ne prija. Vise bih volela da Kinezi puste narod da kupuje noću, to bi stvarno bio hit. :lol:

Glitter

Unabebili

Ja i onako ne volim tematske sopinge, a kamoli ovaj i ovakav.
A posebno ne volim kad nam vredjaju inteligenciju sa cenam i "rasprodajama" onoga sto realno ne vredi ni trecinu rasprodjne cene.
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

MissL

finu i unu u organizacioni odbor :clapping: :clapping:
Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

Finalina

Quote from: Unabebili on October 05, 2010, 11:28:51 AM
Ja i onako ne volim tematske sopinge, a kamoli ovaj i ovakav.
A posebno ne volim kad nam vredjaju inteligenciju sa cenam i "rasprodajama" onoga sto realno ne vredi ni trecinu rasprodjne cene.

bas si to lepo rekla :)

Ivanjuška

slazem se, nesnosne su guzve a od snizenja ni s  :ljut:

rafa

10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

janavi

ccc
a ja slobodna baš to veče
ubiste me u pojam :rofl:
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

Nanny Ogg

Bolje idi negde u nocni provod, vidis da od sopinga nema vajde  :girl_haha:

Ajte zene, ne dram'te