Main Menu

Pranje vesa bez deterdzenta

Started by Nanny Ogg, October 05, 2010, 06:46:31 PM

Previous topic - Next topic

Deda

Mozda one od 2 'iljade peru i tvrdokorne mrlje  :lol:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

AnaK

Mislim da ne, sudeći po komentarima po netu :) Gotovo svi kažu da u beli veš dodaju po malo praška  :girl_haha:
Janko 23.7.2002.

janavi

:clap: :clap: :clap:
moram priznati da sa m očekivala da će da radi, ipak je to sigurno isto neka hemija, koja samo radi ddrugačije nego što smo navikli da radi deterdžent
nešto slično kao razlika obične rerne vs mikrotalasne

Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

janavi

samo da pohvalim pomenutu kuglu
šareno ne mnogo prljavo pere ok bez trunke deterdženta
ako je flekavo, namažem pojedinačnu mrlju onim dm sredstvom
za više prljavo, a i belo (za svaki slučaj) dodajem malo deterdženta, recimo 1/3 mere

hvala AnaK :kiss1:
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

Pepi

Jano, a koje si ti na kraju kupila?

AnaK

Ja sam kupila kod kineza jedine koje imaju, 2 komada 400 dinara :) Pa smo Jana i ja podelile za probu.
Janko 23.7.2002.

Pepi

MM hoće da kupimo te kuglice, video na tv shopu...ali ako kineske rade posao, bolje da uzmem njih...

AnaK

Ja mislim da su i na Telešopu Kineske, iskreno.
Janko 23.7.2002.

janavi

Quote from: AnaK on January 20, 2011, 09:32:08 AM
Ja mislim da su i na Telešopu Kineske, iskreno.
isto mislim
ne bih dala onolike pare za to
a ove prave kineske bar imaju i kinesku cenu ;)

Blue

kada smo vec kod pranja vesa, moram da kazem da sam godinama koristila prasak (ariel ili persil) i onda presla na gelove istih ili slicnih proizvodjaca.

nazalost, meni ti gelovi uopste nisu radili posao (bilo da ih stavljam pravo u bubanj ili sipam u pregradu za deterdzent), a dosta sam ih stavljala - jednostavno ves je ostao neopran na 95 stepeni i 2.5 sata pranja, tamo gde je bila mrlja - ostala je i nakon pranja....

zato sam se vratila opet na prasak (ariel), i presrecna sam kada vidim da nije problem u masini, nego da je sa praskom odlicno oprano.
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

cici

Da se masina osusi iznutra :lol: pa meni ves ne stigne da se osusi dok operem sledeci a ne masina :rofl:

Margarita

moja masina posle pranja obavezno i susi :diva: pa verujem da ta toplota sve ubiVa

senka

pa cici osuši je fenom na brzaka  :lol:
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama