Kako zamisljate penzionerske dane?

Started by Dada, November 01, 2010, 01:33:46 PM

Previous topic - Next topic

Finalina

dok se ne snadjem ja bih sa unom  ......za sve ostalo ste u pravu, osim xe što ne prelama

Lani

Una kako je lepo ono što si postavila...  :girl_in_love:
Xe, prelomi prelomi  :lol:

Glitter

xe sestro ako boga znas  :rofl1: nadam se da si na pola puta do prelamanja  :lol:

MissL

Ja nekako k'o AnaK (osim sto nas vidim kod Mardz na Zlatiboru :lol: :lol: )
mada i ovo unino kad procitam deluje mi primamljivo, al' za odmah :lol: ko ce cekati peMziju
mislim, ne ovo 'u cipelama' :lol: nego stara kamena kuca and camac :girl_in_love:
Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

Margarita

kaze moja sveki sinoc: najbolje bi bilo da covek moze kad zavrsi skolu prvo da ide u penziju i uziva dok je mlad, pa posle da radi koliko moze :lol:

Deda

Ja se u stvari uzasavam pomisli da cu nekad da budem stara za penziju  :girl_cray:, a valja do tad raditi jos jedno tri'est godina ,             
ako ne povecaju starosnu granicu do 60 godina radnog staza ili 100 godina zivota  :hm:
A i sve sto sam dugorocno planirala izjavilo se, to kod mene ne pali...
Vec zamisljam onog mog nadrndanog devera , kakav li ce to čiča da poraste  :crazy:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

MissL

Quote from: Margarita on November 02, 2010, 09:42:29 AM
kaze moja sveki sinoc: najbolje bi bilo da covek moze kad zavrsi skolu prvo da ide u penziju i uziva dok je mlad, pa posle da radi koliko moze :lol:
pametna zena :lol:
Stiv 24.11.2003.

Finalina

najbolje bi bilo da covek moze kad zavrsi skolu prvo da ide u penziju i uziva dok je mlad, pa posle da radi koliko moze :lol:
vrh! :rofl:

Glitter

ovu parolu ja zastupam vec 10 godina  :lol:

Despina

i ja cu sa unom :girl_in_love:kakva ljepota :girl_in_love: :girl_in_love:
A, L, S

Zumbulica

Xe, vidis da svi jedva cekamo da prelomis  :clap:

Nisam skoro pricala sa MM na ovu temu, ignorisem njegovu zelju da se jednog dana vratimo u njegov
rodni kraj, ni u ludilu ne vidim sebe tamo. Tako da mi je prihvatljivo da cemo u starosti biti 'svako na svoju
stranu'. Moja idila je ili neko selo tipa Brankovine, mali rasadnik, ja se bavim biljkama i tako .....
Ono sto bih zelela jeste da u starosti budem od pomoci svojoj deci, da im spremam zimnicu, bavim se
unucicima ....
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

Margarita

Quote from: Zumbulica on November 02, 2010, 11:43:58 AM
Xe, vidis da svi jedva cekamo da prelomis  :clap:

Nisam skoro pricala sa MM na ovu temu, ignorisem njegovu zelju da se jednog dana vratimo u njegov
rodni kraj, ni u ludilu ne vidim sebe tamo
. Tako da mi je prihvatljivo da cemo u starosti biti 'svako na svoju
stranu'. Moja idila je ili neko selo tipa Brankovine, mali rasadnik, ja se bavim biljkama i tako .....
Ono sto bih zelela jeste da u starosti budem od pomoci svojoj deci, da im spremam zimnicu, bavim se
unucicima ....

ovako sam i ja govorila do pre godinu-dve :friends:
sad sam samo postavila uslov da mi se obezbedi kvalitetan pristup netu :lol:

Xe

Quote from: Margarita on November 02, 2010, 11:50:40 AM
ovako sam i ja govorila do pre godinu-dve :friends:
sad sam samo postavila uslov da mi se obezbedi kvalitetan pristup netu :lol:
Moze to lepo i da se izminira, imam mamin primer (ne voli na vikendicu, pa minira da ni tata ne ide, zvrnda prazna celo leto, a oni se kuvaju pod plocom) :crazy:
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

MissL

a dje je zapelo sa tvojim pisanjem? mislim onoga  :victory:
Stiv 24.11.2003.

Glitter