Kako zamisljate penzionerske dane?

Started by Dada, November 01, 2010, 01:33:46 PM

Previous topic - Next topic

Xe

Quote from: Glitter on November 02, 2010, 01:49:05 PM
nije jos smislila da li ce da se uzmu :D
Pa ne mogu ja to  :crycry: sve bih pretvorila u humoresku  :crazy:
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

Lani

Gost51

slazem se sa marg za ovaj pristup netu

kad bi i sad komsija na vikendici htio da mi da sifru svog vajrlesa
isla bih svaki vikend ako treba, ovaj ako se mora

Margarita

Quote from: Xe on November 02, 2010, 01:38:18 PM
Moze to lepo i da se izminira, imam mamin primer (ne voli na vikendicu, pa minira da ni tata ne ide, zvrnda prazna celo leto, a oni se kuvaju pod plocom) :crazy:

ma u principu nisam 'minerka' al dugo je do penzije :lol:

Vila

Ja i mm smo već osmislili plan za starost - za nekoliko godina ćemo kupiti stančić na Dorćolu, koji ćemo otplaćivati natenane i iznajmljivati do peMzije, pa se onda tamo preseliti, a deci ostaviti kuću :)
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

Unabebili

Quote from: Vila on November 02, 2010, 04:03:49 PM
Ja i mm smo već osmislili plan za starost - za nekoliko godina ćemo kupiti stančić na Dorćolu, koji ćemo otplaćivati natenane i iznajmljivati do peMzije, pa se onda tamo preseliti, a deci ostaviti kuću :)

e ovo mi se isto dopada  :good:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

Elanor

a ja razmisljam potpuno drugacije, verovatno jer sam u potpuno drugacijoj situaciji. mora da me je i okruzenje promenilo dosta, mislim da bih se grozila svojih razmisljanja pre neku godinu.
elem, ja ne planiram da deci ostavljam nista od nekretnina za svog (i mm-ovog) zivota. ako budemo uspeli u tome sto planiramo, eventualna nekretnina 'viska' ce biti tu da osigura nas dvoje (jer ja u penziju kao sto rekoh ne verujem), da imamo od cega da zivimo kad ne budemo vise mogli ili zeleli da radimo, da ne bismo pali deci na teret.
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

Dada

I mi tako razmisljamo :innocent: Nije ni nama niko nista ostavio pa se snadjosmo a kakvi smo ko zna sto bi bilo da smo bili obezbijedjeni ;D
Milica 23.09.1995.
Djina 28.12.1996.
Jovan 29.08.2000.

AnaK

Ja se nadam da će dok naša deca stasaju i ovde taj princip biti realno izvodljiv, te da ćemo svi tako razmišljati. Činjenica je da je ovde situacija još uvek drugačija, i da su stambeni krediti veeeeeliko opterećenje većini ljudi, u smislu da im zaista životni standard dovode na jako nizak nivo, i to decenijama.
Janko 23.7.2002.

Lani

Mislim da je super da, ko može, stambeno obezbedi decu za života. Zašto da ne, koga će ako ne svoju decu. :innocent:
E sad, kad je jedno verovatno nije tako komplikovano a ovako pošto imam dvoje... čisto sumnjam da će mi u nekom trenutku preteći dve nekretnine viška.  :think: Ali daleko su mi još te priče, videćemo.

Dada

To je mogla biti logika nasih roditelja jer su uglavnom dobijali drustvene stanove ali ne vidim logiku da neko ko je citav zivot grcao u kreditu treba da kad mu djeca stasaju proda i da djeci da se oni ne bi mucili.
Milica 23.09.1995.
Djina 28.12.1996.
Jovan 29.08.2000.

Lani

Uglavnom  ;)... moji nisu dobili društveni stan, sve što imaju sami su stekli.

AnaK

Možda im je to manja muka nego da svi žive u 50 kvadrata  :innocent: Ja verujem da većina ljudi radi ono što smatra najboljim, u konkretnoj situaciji. Činjenica je da je ovde teško zaraditi za stan, za veliku većinu ljudi. I to je osnovni razlog i ovakvih želja, i života u zajednici. Malo je onih koji bilo šta od toga biraju iz komfora.
Janko 23.7.2002.

Dada

Milica 23.09.1995.
Djina 28.12.1996.
Jovan 29.08.2000.

Elanor

ja mislim da je logika ipak u tome sto u srbiji jos uvek vazi: roditelji za decu dok oni mogu, pa se onda ocekuje da deca brinu o roditeljima, kad roditelji to vise ne mogu. ovde je to malo pomereno. ja ne mogu ocekivati od svoje dece da brinu o meni kad ostarim, jedino mogu ocekivati da me posecuju.
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.