Kako proslavljate svoje rodjendane

Started by Zumbulica, November 09, 2010, 10:13:33 AM

Previous topic - Next topic

anelore

Quote from: Lani on November 10, 2010, 12:14:13 PM
Dedo  :lol:

Mm je isto antitalenat za kupovinu poklona tako da par dana pred rođendan odemo u šetnju pa ja namignem ako vidim da mi se nešto svidi i onda se posle silno iznenadim kad to dobijem.   :lol:
Ove godine nisam imala vremena pa sam samo pokazala šta hoću.
Kod vas privid iznenadjenja, kod nas samo prakticnost. Ali ne mogu da se zalim, ta njegova strana predstavlja odlicnu kontratezu nekim mojim izletima.

Dada

Otkad mi je u USA kupio 14 pari VS gacica u razlicitim velicinama da ne bi omanuo :lol: i somotske pantalone koje bi i njemu bile siroke (115 kg :lol:) zabranjena mu je kupovina svega sem parfema, tu ne fula ;D
Milica 23.09.1995.
Djina 28.12.1996.
Jovan 29.08.2000.

Deda

Quote from: Dada on November 10, 2010, 01:12:24 PM
Otkad mi je u USA kupio 14 pari VS gacica u razlicitim velicinama da ne bi omanuo :lol: i somotske pantalone koje bi i njemu bile siroke (115 kg :lol:) zabranjena mu je kupovina svega sem parfema, tu ne fula ;D
Cenim da ima i one velicine za moju polovinu i mene  :friends:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Glitter

Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

linga

Quote from: anelore on November 10, 2010, 10:51:40 AM
MM je, na primer, prilicno neinventivan u tom pogledu, i ne voli neka iznenadjenja. On me svake godine pita sta zelim za rodjendan, eventualno sam odluci da ce mi pokloniti nesto sto je bas primetio da mi treba - tipa nova tasna - ali to uvek biramo zajedno.

I moj  :crycry: a ja vooolim iznenadjenja . Uvek me pita sta da mi kupi :)

janavi

Quote from: Finalina on November 10, 2010, 11:00:08 AM
:ces:  ..... kakvi su to rodjendani?  :-[

ovo razumem  :lol: 
Quote from: cici on November 10, 2010, 11:17:50 AM
Pa valjda rodjendani koj nisu online :lol:
Quote from: Finalina on November 10, 2010, 11:23:33 AM
e sada mi ti objasni koji su online, izgleda da ni to nisam s'vatila :D

.... a ne smedoh da priznam :lol:
Quote from: cici on November 10, 2010, 11:25:55 AM
Pretpostavljam da je mislila na rodjendane uživo da su smor.
eto, sve ste s'vatili :girl_haha:

ne volim žurke povodom rođendana, ni svoje ni tuđe, uključujući dečje :-[

u offline rođendan spada i zvanje telefonom, ili pojavljivanje na vratima da mi se čestita, to smeju samo pojedine osobe
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

Finalina

au bre :lol: ....... kak'a logika :rofl: .... offline/online rodjendan  :girl_haha:

Deda

A ha Jano, ufackala sam te, to smeju samo pojedine osobe a ostali da ne upadaju da smetaju  :lol:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

veki

mm ima zelju i volju da mi kupi poklon, ali nekako se uvek namesti da se pojavi u radnji nesto sto je cekao cele godine,
posle se iskupjuje  :turpija:
Neda carica :diva:, mada je potpuno neopravdana ta njena recenica, tog od kog je cula  :sissyfight:

Zumbulica

Ja ne smem da pustim MM da bude inventivan  :nokti2: u sustini nema pojma sta mi treba i sta bi me obradovalo, a i
nisam nimalo romanticna. Dobro, kad bi se setio da nam nekako organizuje neki vikend negde to bih mu oprostila, ali
nema sanse da se seti. 
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

cici

Quote from: Dada on November 10, 2010, 01:12:24 PM
:rofl:

Nanny Ogg

Quote from: Zumbulica on November 10, 2010, 02:00:13 PM
Ja ne smem da pustim MM da bude inventivan  :nokti2: u sustini nema pojma sta mi treba i sta bi me obradovalo, a i
nisam nimalo romanticna. Dobro, kad bi se setio da nam nekako organizuje neki vikend negde to bih mu oprostila, ali
nema sanse da se seti. 

Isto  :girl_sigh:

Ajte zene, ne dram'te

AnaK

Quote from: janavi on November 10, 2010, 01:46:47 PM
u offline rođendan spada i zvanje telefonom, ili pojavljivanje na vratima da mi se čestita, to smeju samo pojedine osobe

:nokti2: :-[
Janko 23.7.2002.

gasha

Quote from: Plava Baklava on November 10, 2010, 06:34:48 AM

Gasho, srecan rodjos s malim zakasnjenjem  :kiss1: :bday: :bighug:
hvala  :flower:

ja nekad volim , nekad ne, kako koje godine
obicno ne slavim, ali napravim tortu, dodje mi sestra, nekada i mama
mm uvek sa decom kupi nesto, i to bude uvek nesto u sta sam se zaljubila u nekoj prodavnici ali nisam kupila, i moje omiljene slatkise  :love32:
Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

Mirka

Moj kad ne zna šta će onda kupi torbu  :lol:
A što me nervira to što je u stanju da mi kupi poklon u septembru i čeka do decembra e ne mogu ni da opišem. Ja bi taj poklon petnaest puta dala za to vreme i ko zna šta još kupila.

Ovo sam morala da se izjadam jer sam mu pre petnaestak dana rekla da sam videla divan poklon za rođendan (Godine koje su pojeli skakavci, sve tri knjige za 2000, sa sajamskim popustom  :D), a on će meni - Nema smisla da dobiješ dva lepa poklona  :crazy: I sad ja treba da izdanem čekajući rođendan, a on ni pod najstrašnijim mukama ne priznaje.

Otišla sam u totalni off. Slavim rođendane u okviru najuže porodice, poneko od prijatelja (ko može) svrati, a mnogi zovu, šalju sms-ove, mail-ove (nisam imala fb nalog, ove godine će mi i tamo čestitati  :diva: ). Od kako je Kosta svestan proslava rođendana moram i svećice da duvam, ali tu se uvek izvučem sa dve, tri, ne insistiram na tačnim vrednostima  :rofl:
Kosta, 27.05.2004.
Todor, 03.10.2009.