Kako proslavljate svoje rodjendane

Started by Zumbulica, November 09, 2010, 10:13:33 AM

Previous topic - Next topic

Blue

Ne slavim rodjendane, ne volim  :turpija:

Jednostavno mi se nekako slavlja tog tipa, a pogotovo sa mnom u glavnoj ulozi, ne uklapaju u karakter.

Cestitke dobijem od rodbine i prijatelja i sefa i bude mi drago, a poklone zaista ne volim da dobijam, ma koliko to cudno zvucalo, tako da ih izbegavam.

Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

Ali da, osecam se uvek posebno tog dana. I uvek za svoj rodjendan u sebi zamislim zelju  :girl_in_love:

Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

Dada

Ne volim nesto specijalno svoj rodjendan i to otkad mi je umrla baba :( do tada je svaki bio kao svadba. Moji su htjeli da nastave da mi ga obeljezavaju ali ja nisam zeljela. Nemam neki ritual, nekad se napravi zurka spontano, nekad izadjemo mm i ja (sa Ph bratom :lol:), nekad prosetamo do primorja ali obavezno majka pravi tortu, kume i drugarice svrate, zvone telefoni, mm, djeca, tata i braca oblijecu oko mene (majka mi je malo kao draca :D)  i taaako :innocent:
Milica 23.09.1995.
Djina 28.12.1996.
Jovan 29.08.2000.

Plava Baklava

Volim svoj rodjendan i to znatno vise opet sad kad sam solo  :girl_haha: . Valjda zato sto nema vise nikakvih neispunjenih ocekivanja.

Pretprosle godine sam sebi poklonila 3 dana u Parizu s Baklavcetom  :love32: i dragom drugaricom  :girl_in_love: .

Prosle godine - popodne na tajlandskoj masazi, opet s Baklavcetom  :girl_haha: .

Ove godine - zenska zurka i tako to  :zurka:

Gasho, srecan rodjos s malim zakasnjenjem  :kiss1: :bday: :bighug:

moj vrtiguz

...................................................
ima nas i ovde:  http://plavabaklava.wordpress.com/

moje petljancije: http://bojeduse.wordpress.com/

zona sumraka: http://razmisljarnik.wordpress.com/

Summer

Ja volim svoj rodjendan, nikad ne mislim koiko imam godina, od toga mi jos nije nikakva frka  ;)
Ali, nekako sam posebno osetljiva taj dan i uvek mislim na mamu, pa sam uz srecu istovremeno i tuzna.  :(
Ranije sam slavila, moja dobra drugarica je rodjena 2 dana posle mene, pa smo u srednjoj i na faksu uvek proslavljale zajedno, bile su to zurke za pamcenje  :-[ :rofl:
Poslednjih godina ne zovem nikoga, obicno me MM izvede na veceru. Pre toga u toku dana, on donese neki kolac, sladoled koji volim, cvet  :love32:

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

Pepi

Dođe mi par prijatelja na sedeljku, neku klopicu i tortu koju sama napravim...neki se sete da čestitaju, neki ne, ali prestalo je to da mi bude važno...

anelore

Ja svoje rodjendane volim. I proslavljam. I volim kad me pozovu da mi rodjendan cestitaju. I posalju SMS. I poruku na FB. Ili MM.
E sad, kako rece Nanny, to nisu uvek neka posebno velika slavlja, uglavnom svrate clanovi moje i porodice MM, pokoja prijateljica ili prijatelj, u zavisnosti od toga koliko ko ima vremena. U prevodu, ako svrate samo najblizi, ima nas oko 20 u stanu (moji i roditelji MM, sestra, zet i njihova deca, dever, jetrva i njihova deca, i nas cetvoro - to je vec 17 osoba). Prosle godine sam na svoj rodjendan lezala, imala kontrakcije, vladao svinjski grip. Ove godine sam bila ceo dan sama u kuci sa decom, bas mi je nesto tesko palo, ali me je rodjendan cestitalo puuuno dragih ljudi. U subotu smo slavile Vida i ja zajedno, svaka duvala svecice na svojoj torti. I verujem da ce i ubuduce biti tako, da ce se nekako nasa dva slavlja preklapati jos dugo, a ja cu gledati da na svoj rodjendan MM i ja odvojimo malo vremena za nas dvoje.

Xe

Volim rodjendan, ali me obicno nesto u to vreme emotivno sklepta  :crazy: Slavim ga najvise zato sto je to lepa prilika da mi porodica malo dodje u goste, a vole i moje kolace :D
Od MM obicno dobijem ruzu  :girl_in_love: i kupi mi nesto sto sam bas-bas htela, najcesce knjige ili neki gedzet.  :love32:
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

anelore

Quote from: Xe on November 10, 2010, 10:40:28 AM
Volim rodjendan, ali me obicno nesto u to vreme emotivno sklepta  :crazy: Slavim ga najvise zato sto je to lepa prilika da mi porodica malo dodje u goste, a vole i moje kolace :D
Od MM obicno dobijem ruzu  :girl_in_love: i kupi mi nesto sto sam bas-bas htela, najcesce knjige ili neki gedzet.  :love32:
MM je, na primer, prilicno neinventivan u tom pogledu, i ne voli neka iznenadjenja. On me svake godine pita sta zelim za rodjendan, eventualno sam odluci da ce mi pokloniti nesto sto je bas primetio da mi treba - tipa nova tasna - ali to uvek biramo zajedno.

Finalina

cici

Finalina

Quote from: cici on November 10, 2010, 11:17:50 AM
Pa valjda rodjendani koj nisu online :lol:
e sada mi ti objasni koji su online, izgleda da ni to nisam s'vatila :D

.... a ne smedoh da priznam :lol:

cici

Pretpostavljam da je mislila na rodjendane uživo da su smor.

Deda

Jedne godine N.vodila tatu da  mi kupe poklon , dosla i ispred kuce vadi neku pidzamu i kaze :  :crycry:, kupili bi ti lepse da si mrsavija
Od koga li je cula  :lol:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Lani

Dedo  :lol:

Mm je isto antitalenat za kupovinu poklona tako da par dana pred rođendan odemo u šetnju pa ja namignem ako vidim da mi se nešto svidi i onda se posle silno iznenadim kad to dobijem.  :lol:
Ove godine nisam imala vremena pa sam samo pokazala šta hoću.