Mala Slatka Izvrnuta Torta, pitanjce na str.9

Started by stacka, November 20, 2010, 06:45:15 PM

Previous topic - Next topic

AnaK

Janko 23.7.2002.

aleks

Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

stacka

Lani, ta torta bi bila jos lepsa da sam mogla skroz da je uradim kako sam htela, ali su postojala odredjena ogranicenja od strane musterije, a musterija je uvek u pravu :)

Hvala vam :bighug:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Lani

Divna je svakako.  :girl_in_love: Nisam je primetila ranije a treba još malo da smislim kakvu ću tortu za Sofijin (brataničin) rođendan a ova mi je baš lepa.

AnaK

Sad pogledah galerije. Koliko si torti napravila  :blink: :respect: :nesvest:
Janko 23.7.2002.

stacka

Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Zumbulica

....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

Mirka

Kosta, 27.05.2004.
Todor, 03.10.2009.

Xe

http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

cici

linga

Baš je meden sajtic, sve je lepo uklopljeno. Jedino mi malo smetaju rogobatni nazivi slika, mozda je moglo po brojevima da se daju imena, ako je mnogo da svakoj date ime?
Prosto, ako musterija hoce sliku, da ne kaze dajte mi jednu dflar1  :rofl:

I jop bi ti preporučila da tekst na naslovnoj strani bude malo upečatljiviji, da je nešto boldovano, ili uokvireno nekom vinjeticom.
Takodje, zamoli Mzlu da ti napravi da haeder, onaj natpis Mala slatka izvnuta torta bude klikabilan, da klikom na to mozes da se vratis na home.
Na strani galerije nije isti font ni boja slova kao u menijima i na naslovnoj, al pretpostavljam da cete to ispraviti.
Sjajno je sto ste ubacili novosti, ocekujem i neke blog postove  :)  :clap: I ideja sa kalendarom i slobodnim danima je odddlicna!
:kiss1:

stacka

Linga, galerija mora da se menja, bas kao i za fontove ovo sto si napisala, sve to i nama smeta, nego malo se oduzilo sve pa smo resile da ipak pustimo sajt a da te sitnice ispravljamo u hodu, a taman eto nam i potvrde da smo bile u pravu oko toga, da nije subjektivni osecaj sto se kaze nego da realno to pravi "problem".
Sto se headera tice, predlozicu joj, to mi i nije palo napamet posto ima ona ikonca za pocetnu a mozda je stvarno lakse da se klikne gore :)
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

limun

Bravo!!! A od one neke prve torte i nije proslo mnogo, bas divno napredujete!  :clap:

linga

Ma to su sitnice, greota je da kvare utisak :)
Ako ti je za utehu, ja moram rucno da ispravljam kvacice na 200+ tekstova, jer niko nije uspeo da mi oporavi bazu (to je neki bug tj problem koji je prakticno neresiv kad se desi).