Mala Slatka Izvrnuta Torta, pitanjce na str.9

Started by stacka, November 20, 2010, 06:45:15 PM

Previous topic - Next topic

stacka

Mnogo dugo nisam pisala na ovoj temi a sada sam u dilemi, treba mi vasa pomoc.

Naime, na sajtu sad vec ima veoma veoma mnogo torti. Ja sam ranije bila u fazonu da stavljam sve sto sam uradila, sto da bi ljudi videli ponudu, sto da se vidi napredak s vremenom,  medjutim sada se razmisljam da li da ipak malo proberem i napravim selekciju.

Sta vi mislite da je bolje? Da gledate neciji sajt sta biste vise volele da vidite? Manje torti ali da su one lepse uslikane, reprezentativnije ili da mozete da vidite sve sto je u ponudi, raznorazne varijancije na temu?
:kiss1:

http://malaslatkaizvrnutatorta.com/galerija
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Glitter

ja volim da gledam tvoje torte :girl_in_love: , te bih glasala za vise slika
Uvek mozes da poradis na fotkama, bilo da je photoshop ili pozadina ili stagod ti mislis da se vazi

bubi

stacka

Sto se pozadine tice to sam od avgusta regulisala, otprilike to je jedan od razloga sto sam i pokrenula temu :girl_haha: Proslog vikenda sam imala torticu koju sam radila na pocetku malte ne, sad sam je em bolje uradila em bolje uslikala pa se postavlja pitanje da li da je stavim pored one koju sam ranije radila ili ne :lol:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

bubi

ako je bukvalno ista torta je ne bih obe stavljala vec po tvom misljenju lepsu.

stacka

Nije bas bukvalno ali su to sitnice koje apsolutno nista ne znace u celokupnom dojmu (npr na jednoj pise "Srecan rodjendan, Lea" a na drugoj samo "Sara" )
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Margarita

stacka, ja bih probrala od tih skoro istih, pa stavila nekoliko po svom izboru

Zumbulica

Manje torti, lepse uslikanih. Reprezantivnije je, a i prakticnije u doba brzih informacija.
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

cici

Od nekih torti imas vise slika, stavi najbolju.Isto gde imas istu temu a u detaljima razlike, stavi najbolju a ionako se sa musterijama dogovaras oko detalja..

monochrome

ja bih se slozila sa zumbi :kiss1:
a torte su ti savrsene :girl_in_love:

Blue

Quote from: Zumbulica on December 04, 2014, 11:31:21 AM
Manje torti, lepse uslikanih. Reprezantivnije je, a i prakticnije u doba brzih informacija.

:good:

najbitnije je koje su prve na redu, jer neki nemaju vremena da ih sve pregledaju, ako ih je previse
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

Lani

Quote from: Zumbulica on December 04, 2014, 11:31:21 AM

Ovako i ja mislim stačka.
Meni ne smeta da pregledam stotine i stotine slika, ali preglednije je i lakše kad ih je manje.

Deda

Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

AnaK

Potpis za Zumbulicu. Ja nisam u stanju da pogledam više od 20ak slika u kontinuitetu, šta god da je u pitanju. Ako mi prvih 5-6 ne privuče i zadrži pažnju, izgubile su me i sve ostale, zauvek  :girl_haha:
Janko 23.7.2002.

Glitter

ja sam pregledala stotine fotki za svadbenu tortu, i ume da bude zamorno ali ako gledas iz hobija onda ume jos vise da smori veliki broj fotki, a ako gledas zato sto ti treba onda je to druga prica, ali svakako jedna fotka po torti, nema potrebe da to bude iz svakog ugla. Sad kada malo bolje razmislim uvek mozes da otvoris galeriju u kojoj ces kaciti detalje, pa ko voli neka se figuricama iz vise uglova