Main Menu

Ko pita ne skita

Started by Finalina, April 29, 2009, 02:28:50 PM

Previous topic - Next topic

stacka

Pepi, izvini pobrkah sa Adom Hujom. :wall:
Do Tempa ide bus 44, on krece od Senjaka (Topcidersko brdo)

Evo sa sajta GSPa

ТОПЧИДЕРСКО БРДО/СЕЊАК/ - Косте Главинића - Васе Пелагића - Андре Николића - Топчидерска звезда - Булевар војводе Путника - Кнеза Милоша - Булевар краља Александра - Трг Николе Пашића - Дечанска - Македонска - Тгр Републике - Француска - Жоржа Клемансоа - Лука Београд - Дунавска - Вилине воде/Темпо/ - Кланички кеј - Поенкареова - ДУНАВ СТАНИЦА
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Tchi

Pepi

E, super, hvala Stacka, treba mi stanica u Dunavskoj  :)

Deda

Dunavska  :'( , pozdravi mi bivsu firmu
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Deda

Ne dihtuje mi ona guma na zamrzivacu sto lepi vrata, jel ima to da se kupi, sta mislite ? Zamrzivac je - bira-

Pepi

Idem na sasvim drugi kraj od tvoje bivse firme  :kiss1:
A za gumu, meni dolazili majstori i pramazali je vazelinom  :crazy: rekli su mi da svakih par meseci premazujem...deluje, bar za sada  :)

Margarita

Pepi, ne znam gde tacno ides, blizu je i okretnica 48, 33 i 37, pa precicom preko pruge.

AnaK

Janko 23.7.2002.

Xe

http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

Deda

:krsti: Toliko sam vazelina prodala a to nisam znala  :girl_haha: . Bas cu da maznem malo iz kante da probam  :-X

Tchi

dedo, jel ti nivelisan dobro zamrzivac, ako nije onda vrata znaju da se vremenom nakrive pod dejstvom gravitacije pa ne naleze cela guma na svoje mesto i onda slabije hvata, pogledaj ako nije nakrivi ga na drugu stranu da se vremenom vrate u horizontalan polozaj pa onda nivelisi

Deda

Pa ravno je, sta znam, jedino ako je kuca nakrivljena  :lol: Meni lici kao da se podrndala guma , nemam pojma kako

Tchi

uporedi da li je ivica vrata paralelna sa ivicom frizidera

Saska

Quote from: Deda on August 10, 2010, 08:52:14 PM
:krsti: Toliko sam vazelina prodala a to nisam znala  :girl_haha: . Bas cu da maznem malo iz kante da probam  :-X
ako te provali kolega, gotova si  :D

Deda

To mi je paralelni biznis  :girl_haha:, skoro da se i ne krijem   :-X