Main Menu

Ko pita ne skita

Started by Finalina, April 29, 2009, 02:28:50 PM

Previous topic - Next topic

stacka

Bice joj mnogo velika :ljut: :rofl: pa ipak ona nema ni 3 meseca, on je nosio 80 sa godinu dana. Tara je isto decembarsko dete :girl_in_love:
Imamo duksice, nije to problem, trazimo jaknicu :girl_in_love:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Deda

A i mi zapele  a njoj milo da kupi roze sa srcima  :love32:.
Da kupis nego sta  :girl_in_love:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

stacka

:girl_haha: Dedo, citas me ki bukvar :girl_haha:
Ne mora rozLe, al da je za cice :girl_in_love:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Tchi

jel ima neko ideju sta bi mogla da kupim desetogodisnjoj devojcici za rodjendan? izbegavala bi nesto od odela, mozda eventualno neku pidzamu samo nemam pojma koji to broj moze da bude?

Lani

Pa jel krupna, sitna?
To ti može biti broj od 10 do 16... u zavisnosti od toga koliko je dete.

Deda

Ima neka lpa knjiga za devojcice od Kreativnog centra..nesto kao "Prirucnik za devojcice " ..tako nekako, bas je ljupka , ima puno korisnih saveta

Vila

Sa deset godina možeš već da kupuješ modne detalje :D Npr. moja Ksenija se vrlo raduje torbicama, kapama, maramama, nakitu i sl.
Onda - kozmetika: sjaj za usne, lak za nokte, dezodorans - sve to već koriste u tom uzrastu.
Možeš da uzmeš i neku finu knjigu, K. su među omiljenima "Mila i Šugar" (serijal, zasad ima 2, možda već i tri knjige), izdavač je Beli put.
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

cici

Devojčice su poludele za ovom, ima kod nas da se nadje nekih sitnica pernice, olovke.
E da ovaj Priručnik za devojčice je odličan.Zavisi šta je zanima.

Lani

Tchi

super saveti, ona je krupnija, odnosno nije krupna nego visoka, mozda 14, vidim da extreme intimo ima velicine 14, jel nije promasaj da joj uzmem neku pidzamicu ili sl, i tako neku knjizicu kao sto vila kaze

Deda

Pidzama je uvek pogodak, a pogotovo e.i.ima lepe

cici

Nije promašaj, super je to poklon.A Extrime ima dosta normalne veličine tako da će joj 14 sigurno biti dobro.

Tchi

o pernici sam razmisljala, jer kapiram da im je najbitnije ono sto mogu da pokazu u skoli, ali ocekujem da vec ima neku, sad ne znam da li danasnji klinci cesto menjaju pernice, a prirucnik jok, posle bude ja joj kupila knjigu ona pocela da brije noge  :D

cici

Pa počeće da ih brije :lol: Moja se već brine što ima dlake, ali sreća nema knjigu.Setiće se da uzme iz biblioteke :lol: Ne znam koliko često menjaju, ali neke drugarice su imale dve tri pa malo nose jednu malo drugu i tako.Naravno za nju ne dolaze u obzir one pernice na spratove već one kao neseseri.

Tchi

neseseri, nadam se da cu imati cerku i uzivati tako su slatke u tim godinama