Main Menu

Ko pita ne skita

Started by Finalina, April 29, 2009, 02:28:50 PM

Previous topic - Next topic

Tchi

u nase vreme su bile frotirske shit pidzame ko je voleo da ih dobija, ja se nadam da cu da nadjem neku fensi...nego imam u nedelju i rodjendan trogodisnjoj devojcici, koje su lutke in u tom periodu?/

Lani

U tom uzrastu garant voli Pepu, ima sad da se kupi i Pepa i drugari i cela praseća porodica.  :girl_haha:
I za taj uzrast isto ovo  http://www.hasbro.com/mylittlepony/en_US/

Elanor

ovde je definitivno dora, ali tu :think:
my little pony?
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

Lani

E da, i Dora... mada je Iva u uzrastu od 3 godine nije gledala. Tek joj je od nedavno postala zanimljiva.

cici

Quote from: Lani on September 03, 2010, 11:12:13 AM
I za taj uzrast isto ovo  http://www.hasbro.com/mylittlepony/en_US/
Ovo bih i ja odabrala, čak i ako se ne igra sa njima neće odoleti.Mi smo uspeli da navučemo neke male dovojčice.

Tchi

propade plan za pidzamu, cula sam se sa njenom mamom ima ih 5, mozda cu neki ves, neku drustvenu ili kreativnu igru, pojma nemam sta nadjem u turbolimcu, a mala devojcica znam da voli fifi, ne znam da li ima tih igracaka, a vidim da u turbolimacu ima dosta tih ponija, a barbike i te stvari, to im nije interesantno?

Tchi

Quote from: Lani on September 03, 2010, 11:15:14 AM
E da, i Dora... mada je Iva u uzrastu od 3 godine nije gledala. Tek joj je od nedavno postala zanimljiva.
ona voli doru, nisam znala da imaju dora igracke i maksi odnedavno pustam doru, izbegavam babytv zbog jezika i bas mu se svidja

cici

Mislim da je rano za Barbike ali opet to zavisi od deteta.Fifi je bila u Turbolimaču.Za veliku onda neki veš?

Elanor

3 godine je rano za barbiku.
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

Lani

Rano je, samo će da je raščerupa.  :crazy:
Ja bih starijoj onda neku krpicu, svakako pre tako nešto nego društvenu igricu.

Tchi

za stariju moze ovako nesto http://www.turbolimac.com/Products/TurboLimac/PID-99690278.aspx mala je dosta kreativna, dva takva i super, a za malu znaci nista bratz i tako to nego poni, ok shvatila, jedva cekam da imam devojcicu da kupujemo rozle igracke :girl_in_love:

Deda

Moje dete je sa 3 obozavalo Barbike, a i Winx su tad pocele. Doduse , nije merodavna, voli apsolutno sve  :lol:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

cici

Hm, nisam baš sigurna.Piše da je za 8g+ ali to je samo zato što je potrebna spretnost.Retko koja je u tim vilinskim fazonima sa 10g.Onda možda pre neki set za pravljenje nakita.

Deda

A mozes da kupis i neku korpicu ili lep nesaser ili kutiju  pa da tu stavis neke lakice, labela, parfemcice, gelove za kupanje, sjajeve i sve to uvijes  :think:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Tchi

Quote from: Deda on September 03, 2010, 11:46:12 AM
A mozes da kupis i neku korpicu ili lep nesaser ili kutiju  pa da tu stavis neke lakice, labela, parfemcice, gelove za kupanje, sjajeve i sve to uvijes  :think:
i da sve to sa sve maksom traje tri dana, moram da idem danas do usca da mu kupim cipele, najvise sto mogu pored toga je turbolimac, dasa je ozdravio ne moze da se smiri u mestu sada, evo i sad mi lupka po tastaturi...za pravljenje nakita ekstra, samo ako nadjem, javljam danas sta sam kupila