Main Menu

Ko pita ne skita

Started by Finalina, April 29, 2009, 02:28:50 PM

Previous topic - Next topic

Elanor

karaoke, ako ti nije problem da se zameris mami :girl_haha:
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

Tchi

Quote from: Elanor on September 03, 2010, 12:33:46 PM
karaoke, ako ti nije problem da se zameris mami :girl_haha:
ne, problem mi je da se zamerim tati  :D on mi je direktor

cici

Onda zaboravi karaoke, što je sigurno sigurno je :D

Tchi

cici

Tata ne mora da zna :lol: to su ženske stvari :D

Tchi

vratila sam se, kao sa bojnog polja sa detetom u kupovinu, kupila manjoj devojcici neki set frizider sa namirnicama, nesto kao fazon onih kuhinjica, vecoj dva seta za pravljenje nakita, cici ekstra ideja  :kiss1: i dva para carapica, samo sad gledam ti setovi su u totalno razlicitim kutijama iste marke, ali izgleda da su unutra identicni, sta da radim valjda moze da se pravi razlicit nakit, to je najbolje sto sam uspela sa maksom koji trci i rusi ceo turbolimac...uspela sam da kupim i cipelice, samo par modela jesenje kolekcije je stiglo u ciciban, ali sta da radim kad ima samo sandale....sad mogu da se onesvestim

disco2000

cici

Onesvesti se :kiss1: Čini mi se da ti setovi istog proizvodjača mogu da se kombinuju.

Tchi

ma verovatno i ima jos par takvih, nek pravi pa prodaje  :D

cici

Nema veze, što ti moraš da znaš šta ima unutra.Nek' proda drugaricama :lol:

Tchi

rekla je da joj je to najlepsi poklon od svih  :love32: hvala vam  :kiss1:

AnaK

Sjajno :)

E da pitam i ja - znate li nekog tašnera na potezu NBg-Zemun? Imam neke torbe za popraviti ovo ili ono.
Janko 23.7.2002.

cici

Summer

Imam pitanje. HITNO mi treba majstor za ves masinu. Imate li neku preporuku, broj tel? Nije neki kvar, vec je izgleda filter zacepljen, a ne moze se izvaditi bez majstora, jer je u pitanju Beko masina.   :wall:

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

zelena

Moje pitanje:

Da li je neka od vas radila sledece nalaze i kako se rade (da li preko krvi), koliko se ceka na rezultate i sl? 

Tu marker ca125  ca15,3   beta hcg
Martin  17.04.2002.
Jana     10.08.2006.