Main Menu

samo se hvalim

Started by martina, December 19, 2010, 04:00:47 PM

Previous topic - Next topic

martina

nisam neka kuharica. znam da kuham klasicna jela ( grah, sarma, punjenje paprike, bizu ( grasak), mohune...), to me mama naucila jos davno, al moj muz prezire da jede takva jela
ne volim da przim
znam i da napravim koju pitu ( zeljanicu i sirnicu), onu slaganu, s kupovnim korama

kolace ne pravim uopste ( napravila tiramisu nekoliko puta u zivotu)

ponekad s djecom pravim neku patispanju iz kutije, pa to pecemo kao cupcakes, ali to ne racunam, to je vise za zezanciju i dekoraciju

al moja djeca vole da kuhaju. luka mi jutros napravio omlet za dorucak, super omlet, sve sam. neki dan je pekao kiflice. 2-3 dana u nedelji skuhaju jednostavniji rucak dok mi ne dodjemo s posla ( oni su kuci jedno 45min prije nas, i gladni), mi im kazemo kako i ostavimo sastojke

tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

AnaK

Janko 23.7.2002.

Dada

Tako sam i ja pocela da kuvam.

Bravo za malisane :clap: :love32:
Milica 23.09.1995.
Djina 28.12.1996.
Jovan 29.08.2000.

janavi

Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

Glitter

disco2000

Super, bravo :clap: Moje dete muti palacinke :lol:

Saska

to je bas super. jova trazi da ga naucim da kuva, al' ja vecito negde zurim, ili je on u skoli kad se sprema rucak, pa nikako ne stizemo. mogla bih stvarno da pocnem da mu pokazujem, on je jos stariji od luke.

AnaK

Saška, počni, da ga ne prođe volja  :love32:
Janko 23.7.2002.

Finalina

Quote from: Marty Maraskino on December 19, 2010, 04:18:18 PM
Super, bravo :clap: Moje dete muti palacinke :lol:
i moj mladjani, već godinama :rofl:

Lukina mama

pa ti stvarno imas divne pomocnike u kuhinji  :girl_in_love:
Luka ,09 April 2005

Gost51

tako smo sestra i ja pomagale majci
ana voli da je sa mnom dok nesto spremam
i pamti recepte

Xe

Divno  :girl_in_love:  tako sam i ja pocela, a i moja sestricina sad. Postala je majstorica za kiflice (na mene  ;) , njena mama ne ume sa dizanim testom, zato je majstor za gibanice)
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

maxic

Moji klinci vole da pomozu kad se bilo sta kuva. To je bas super sto tvoji veliki djecaci hoce da kuvaju.
Danas vidjeh na statusu jedne drugarice da je djecu upisala na Iron Chef cooking casove, kaze bice mrtvi zadovoljni. Meni je to bas super, ali kapiram da imai ljudi koje kuvanje uopste ne zanima.
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

Margarita

Mirka

To je baš, baš lepo
Meni Kosta traži, ali vrlo brzo skrene vodu na svoju vodenicu (bućka po vodi, pravi smesu od svih mogućih sastojaka i slično)
Kosta, 27.05.2004.
Todor, 03.10.2009.